BMW Seria 7 Individual se lanseaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.02.2009
Bavarezii vor dezvalui in cadrul Salonului de la Geneva programul de personalizare Individual pentru BMW Seria 7.

BMW va dezvalui la Salonul de la Geneva un nou program de personalizare Individual, de aceasta data pentru BMW Seria 7. Clientii limuzinei bavareze pot opta pentru noi tipuri de piele, de o calitate superioara, disponibila in culorile Graphite, Silk Grey, Champagne, Amaro Brown, Cohiba Brown si Platinum. Aceleeasi nuante vor fi disponibile si pentru cei care aleg pielea alcantara, regasita in intreg habitaclul, de la montanti pana la portiere.

Exclusivitatea este subliniata de insertiile de lemn nobil in tonalitati diferite: Satin Walnut Brown, Black Piano sau Reddish Brown Plain, regasite la nivelul plansei de bord si chiar a volanului. In cazul acestuia din urma, lemnul este completat de o piele fina.

Tot la interior, programul Individual introduce pentru cei mai pretentiosi si o cutie de racire intre cele doua scaune spate. Capacitatea acesteia permite racirea a doua sticle de 0.7 litri, de sampanie sau vin. Nu puteau lipsi bineinteles paharele, doua la numar, de 0.33 litri.

La exterior, noul Seria 7 Individual poate fi comandat cu noi tonuri de vopsea metalizata Azurite Black, Ruby Black, Moonstone, Ontario Gold si Brilliant White, toate disponibile doar la cerere.

Jantele de 20 de inch din aliaj usor cu design special si logo-ul Individual regasit in bara cromata a portbagajului intregesc aspectul exclusivist al sedanului bavarez.

via | CarFanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru