BMW va dezvolta un coupe cu trei usi bazat pe Seria 1

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.11.2008
BMW ia in considerare posibilitatea dezvoltarii unui model derivat din Seria 1.

BMW ar putea sa dezvolte un model bazat pe Seria 1 pentru piata din Statele Unite ale Americii. Momentan, producatorul bavarez exporta in America doar versiunile coupe si cabrio ale Seria 1, hatchback-urile cu trei si cinci usi fiind disponibile doar pentru piata europeana. Gama ar putea primi inca o versiune a acestui model, sub forma unui hatchback cu trei usi si silueta de coupe.

Potrivit lui Klaus Draeger, seful departamentului de dezvoltare BMW, producatorul german ia in considerare o asemenea versiune a modelor din Seria 1. Versiunea care va fi dezvoltata va fi similara cu hatchback-ul cu trei usi bazat pe Seria 1, dar va primi o silueta similara cu cea a unui coupe. Modelul obtinut ar putea fi similar cu Mercedes-Benz Fascination Concept.

Klaus Draeger a declarat pentru Autobild ca noua versiune a modelului Seria 1 va fi un vehicul de nisa din seria lifestyle pentru BMW. Desi noua versiune nu a primit inca acordul oficial pentru productie, aceasta ar putea aparea o data cu noua generatie a modelului Seria 1, in anul 2011.

Desi actualele versiuni hatchback ale modelului sunt rezervate pentru piata Europeana, BMW va oferi noua generatie a modelului Seria 1 si in America. Din pacate pentru fanii marcii, nu va fi dezvoltata o versiune M. Noul BMW Seria 1 va oferi o noua transmisie cu dublu-ambreiaj, alaturi de o gama noua de motorizari cu patru si sase cilindri.

Via | LeftLane             

 

Taguri: BMW, Seria 1

Comentarii (1)

  • coupe cu 3 usi NU EXISTA. coupe-ul are prin definitie 2 usi, mai nou se accepta coupe cu 4 usi, dar cu 3 repet NU EXISTA. hatchback cu silueta de coupe, care are intr'adevat 3 usi, se numeste shootingbreak. Mai documentati-va domnilor ca la copy-paste si tradus cuvant cu cuvant din engleza se descurca si un copil de 10 ani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru