BMW va scoate in 2015 "o masina pentru mega orase"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.09.2008
Fanii modelelor de oras se vor bucura, din 2015, de rezultatul unui proiect pe care seful BMW il considera de senzatie.

Esential

2015 este anul in care va intra in productie noul model de oras BMW.

BMW planuieste dezvolta in aceasta perioada un proiect special in urma caruia se va naste, in 2015, un "model pentru mega orase", asa cum il numeste Robert Reithofer, seful constructorului munchenez.

Conform oficialului BMW, noul model va fi dezvoltat cu precadere pentru mediul citadin, nefiind indicat rularii in afara orasului. "Va fi o masina cu un look complet nou care va avea la dispozitie doua versiuni de motorizare. Una va fi reprezentata de un model pe combustie interna extrem de eficient, celalalt de un motor 100% electric", spune Reithofer.

via | Drive

Taguri: BMW

Comentarii (3)

  • Mini-romanu'
    Asteptam detalii ...
    Sa inteleg ca ar fi ceva ce se va lansa dupa bmw city?
    Bun, insa hai sa vedem cum arata etc. altfel nu e decat o stire banala despre niscaiva planuri de viitor, cum au cam toti in privinta masinilor "urbane" ... insa putini fac ce zic!
    0 0
  • E tradus aiurea. Nu e o "mega car for cities", este un " car". Adica o masina pentru marile aglomerari urbane. In niciun caz nu e masina "mega"...
    0 0
  • TANU BMW
    ADEVARU
    modelul va renaste celebrul model isseta din ani 50 adica o masinuta de vreo....... 400-500 de kile si va avea intradevar 2 motorizari prima va fi un benzinar cuminte cu o capacitate de 250 de centimetri cubi de la o motocicleta acesta va dezvolta o putere de vreo 40 de cai asa ca se va comporta in oras ca un tico.mistoo.a doa varianta va fi un motor electric de 30 de kilowati adica tot vreo 40 de cai da acesta va acea un cuplu mai mare deci va sprinta mai bine.cu motoarele pozitionate in spate va fi loc pt 2 persoane si ceva bagaje la nevoie.daca se mai afla ceva ,va tin la curent.numa bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru