BMW: "Viitorul Seria 6 va fi cel mai frumos model din ultimii ani"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.10.2009
Presedintele diviziei BMW SUA a declarat ca viitoarea generatie Seria 6 reprezinta cel mai frumos model creat de bavarezi in ultimii ani.

BMW incearca sa isi redobandeasca suprematia pe segmentul premium prin reimprospatarea gamei sale de produse. Dupa noile Z4, X1 si Seria 5 GT, constructorul bavarez pregateste urmasii modelelor Seria 5 si Seria 6, care se vor adevarate revolutii in gama.

O declaratie recenta, facuta de Jim O'Donnell, presedintele BMW Statele Unite, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, confirma aceste speculatii. Oficialul diviziei americane a sustinut ca pentru el viitorul BMW Seria 6 reprezinta cel mai frumos model creat de bavarezi in ultimii ani, o masina "cu adevarat fantastica".

Totodata, O'Donnell a calificat viitorul Seria 6 ca fiind o masina individualista, caracterizata printr-un posterior marca Bangle, fostul sef de designer al bavarezilor, iubit si urat in acelasi timp pentru actuala fata a modelelor BMW. Aspectul noului coupe premium va fi desavarsit de succesorul si ucenicul lui Bangle, Adrian van Hooydonk, care va pastra dimensiunile actualului model dar va adopta o serie de linii ascutite si sportive.

Desi presedintele BMW SUA a incercat sa indulceasca asteptarea fanilor cu aceste detalii, vor mai trece cel putin 18 luni pana cand vom avea ocazia de a vedea cum arata noul Seria 6, debutul sau fiind asteptat la Salonul Auto de la Geneva din 2011.

Pana atunci insa, fanii bavarezilor vor avea ocazia sa vada noua fata a modelului Seria 5 in martie 2010, in cadrul aceluiasi Salon de la Geneva. Informatia a fost confirmata oficial de acelasi Jim O'Donnell.

via | automobilemag

Comentarii (9)

  • Ok
    Eu sper ca o sa fie asa cum zice domnu' Presedinte.Chiar ar fi necesare cateva schimbari.Pentru numele lui Dumnezeu...sa-l faca sa arate mai bine:)
    5 0
  • adevaru gol golut........
    Seria 6 este o masina a dracului de buna si cel putin la fel de frumoasa .
    Nu cred ca daca o vezi parcata langa tine potzi sa zici ca este urata.
    Nu este deloc.
    Acum sa vedem ce va iesi din viitoarea generatie.........
    4 3
  • ugly
    Cred ca este cel mai putin reusit model de la BMW - estetic vorbind.
    2 4
  • Decimus4u
    BMW
    Aveti dreptate este cel mai frumos model de la Mercedes :))) mai ales seria SL.....
    2 2
  • dacia
    dacia logan e mult superioara ca desing si intretinere....asta te tine 2 ani dupa care o bagi in service ..si acolo ramane ..ca nu ai 1000 de euro sa ii schimbi uleiul...dacia un mit o legenda
    2 4
  • BMW
    NU pot vorbi de rau BMW pt ca imi place la nebunie. Gusturile nu se discuta, dar se comenteaza : ce urat e seria 6 ;))
    2 3
  • uat?
    "sa isi redobandeasca suprematia"??? dau restart la calc si intru iarasi, poate e o eroare la pagina.si seria 6 urat? voi spuneti asta dupa un impact frontal cu un camion? de cand e seria 6 urat? cu siguranta daca asa ar fi aratat noua dacie sau noul renault ati fi avut orgasme pe strada.
    2 0
  • Da, si dupa capul meu e la fel de urata la prima serie de Alfga 166 cu ochii aia cazuti.
    Masina e superba la condus si ca sa fie perfecta ii lipseste doar atat: desgn-ul exterior.

    Daca BMW reuseste sa dea drumul la 2-3 modele care sa fie si frumoase probabil ca nu ii mai da nimeni jos 5-10 ani din varful clasamentului masinilor premium.

    Pana atunci unii prefera S in loc de 7, A4 in loc de 3, A3 in loc de 1 si multe altele in loc de 6.

    Doamne-ajuta sa se mai stearga din vrajile malefice ale lui Bangle!
    0 1
  • hehe
    noul 7 e bestial, seria 3 cu fl are un design reusit, design ce se va extinde si la coupe si cabrio, seria 5 va aparea la anu', seria 1 coupe si cabrio au un mare succes in usa, seria 6 va avea partea de noile motorizari twin turbo si va avea cu siguranta un mai mare succes.. modelele se schimba mereu, odata cu ele si ierarhiile!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru