BMW X5 M facelift - un look nou, modificat subtil

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.02.2012
BMW a restilizat şi cel de-al doilea reprezentant 4x4 al diviziei sale de performanţă. X5 M beneficiază de o imagine proaspătă, definită de mici retuşuri estetice.

Esential

555 de cai putere se află sub capota lui X5 M facelift.

După X6 M, un alt produs al diviziei de performanţă este supus unui facelift de către constructorul bavarez. Este vorba despre celălalt exponent 4x4 al gamei Motorsport, X5 M, care se bucură de aceleaşi modificări ca cele ale fratelui său cu alură de coupe.

Faceliftul aduce blocuri optice uşor restilizate, cu lumini LED pentru toate cele trei faze ale acestor, un spoiler anterior cu prize de aer mai generoase şi unul posterior, retuşat, şi, nu în ultimul rând, etriere vopsite în culoarea albastră. La interior, clienţii se vor bucura de aceleaşi scaune marca M, ce pot fi comandate acum şi în tapiţerie din piele de culoare Mugello Red.

Propulsorul V8 de 4.4 litri bi-turbo nu primeşte nici o modificare, de sub capotă fiind eliberaţi 555 de cai putere şi 678 de Nm. Resursele îi permit SUV-ului să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 4.5 secunde şi să atingă o viteză maximă de 250 km/h.

via | autoblog

Comentarii (8)

  • Noul X6 M ajunge la suta in 4,7 sec, cred ca X5 M tot in 4,7 nu 4,5. Arata intr-un mare fel. In 2013-2014 oa sa scoata un nou X5, sper sa nu ii strice designul. De unde il privesti arata impecabil
    14 6
  • Cat de bine arata X5-ul in general DAR M. Parerea mea cel mai reusit design pentru un SUV. Sta perfect pe roti, dinamica este perfecta. Tot mai multe marci preia linia de design BMW cu forme pronuntate.
    12 16
  • BMW X5 M facelift
    ala pe alb ...e mortal! unii discuta altii...NU, il cumpara...ce nasol!
    5 7
  • Cocalaru SEF
    Pentru ian/BMW/Alex
    Ba, baieti,
    Asta e o masina de teren. Performantele pe care le laudati sunt imbecile. Pentru cultura voastra generala, BMW e cea mai proasta (dintre cele scumpe) masina de teren.
    Daca vreti masini rapide exista Ferrari, Lamborghini si altele...
    7 12
  • printre cele mai performante pe asfalt
    pe cine naiba intereseaza s o "mocirleasca" in ultimul hal ?!
    si porsche are un suv performant pt asfalt, de ce nu si altii?!
    5 1
  • @CocalaruSEF
    Nimeni nu cumpara Touareg, X5, Q7 , Porsche Cayman sau ML pentru a merge prin coclauri sau prin mocirle. Am vazut multe teste cu Xdrive care face fata destul de bine problemelor. In masina asta ai ce vrei, performante foarte bune, ai viteza demna de R8 V8, merg si pe drum accidentat am si lux, tot ce vrei. Oftica este la ea acasa.
    7 2
  • @CocalaruSef
    Cine merge prin coclauri mai mult de atat : http://www.youtube.com/watch?v=Ov1s7ZbVRWg .
    0 0
  • @COCALARU
    Nu ma mir ca esti cocalar :))
    BMW e cea mai proasta in viziunea ta da ???
    Dar nustiu cum de a ajuns LIDERUL PREMIUM MONDIAL , si MOTORISTUL LUMII cu cele mai multe AWARD-uri si MENTIUNI si PREMIERE MONDIALE , DUal VANOS , VALVETRONIC , TRI-TURBO ETC.
    Dupa parerea mea acest site e bun reusit dar isi strica imaginea cu niste COCALARI ca tine si ca alti INDIVIZI SUEDEZI ca tine .
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru