BMW X6 costa in Romania 48.950 de euro

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.04.2008
BMW X6 va fi lansat in Romania in luna mai, preturile urmand sa inceapa de la 48.950 de euro pentru versiunea de baza.

Esential

407 cai putere are cel mai puternic propulsor al lui BMW X6.
48.950 de euro este pretul versiunii de baza BMW X6 in Romania.

BMW Romania a anuntat ca noul SAV (Sports Activity Vehicle) X6 va fi prezent in showroom-urile din tara noastra incepand cu a doua jumatate a lunii mai. X6 este primul crossover al germanilro de la BMW si vine sa atace un segment nou si destinat mai ales celor care iubsc sofatul dinamic.

Inca din dotarea standard, BMW X6 este echipat cu tehnologia revolutionara xDrive de tractiune integrala si este primul automobil din lume care ofera Dynamic Performance Control (Control Dinamic al Performantei) pentru agilitate, stabilitate a directiei, precizie si tractiune in orice situatie. Distributia variabila a puterii este astfel asigurata nu numai intre puntea fata si cea spate - prin intermediul xDrive -, ci si intre cele doua roti spate, datorita Dynamic Performance Control. Acesta mentine functia de stabilitate superioara chiar si in cazul schimbarilor bruste de sarcina sau al depasirii acesteia.

Gama de motoare include: un motor Twin Turbo V8 pe benzina (407 CP), un motor Twin Turbo cu sase cilindri (306 CP), un motor diesel cu sase cilindri cu Variable Twin Turbo (286 CP) si un motor diesel cu sase cilindri cu supraalimentare (235 CP).

Transmisia automata cu sase trepte, cu dinamica optimizata a schimbarii vitezelor, este disponibila la toate versiunile de motoare.

Aceasta permite schimbari de trepte extrem de rapide si o optimizare a consumului, levier electronic de selectare a vitezelor ai clapete amplasate pe volan - toate disponibile standard.

BMW X6 va fi disponibil in Romania incepand cu 48.950 de euro (fara TVA) pentru versiunea X6 xDrive30d, pretul de top fiind stabilit pentru X6 xDrive 35d (52.500 euro fara TVA).

Descarca AICI comunicatul oficial BMW X6 (Word Doc, 1.1 MB)
Descarca AICI lista oficiala de preturi BMW X6 pentru Romania (PDF, 174 KB)

via | BMW Romania 

Taguri: BMW, X6

Comentarii (11)

  • AndriSLR
    Interesant !
    Interesanta masina,sa vedem cum va arata in realitate !
    0 0
  • Personal mi se pare destul de urat in poze, poate in realitate e altfel.Si inca ceva, pentru cei ce scriu articolele: de ce nu cititi de 2 ori si faceti 2 greseli de tehnoredactare intr-o singura fraza?"X6 este primul crossover al germanilro de la BMW si vine sa atace un segment nou si destinat mai ales celor care iubsc sofatul dinamic."
    0 0
  • SSang Yong Actyon
    Ssang Yoong Actyon s-a facut mare, puternic, tehnologizat si se tine impecabil de sosea. Din pacate e la fel de urata...
    0 0
  • Asta care vb de ssang yong in discutia asta...esti varza!
    0 0
  • dadadada
    Cu banii astia iau trei Megane si mai ramin si bani de excursie !
    1 1
  • raspuns
    sincer unii vorbesc ceva care nici nu cunosc,,,daca si x6 e urat pai at ce vreti domnilor??cum vreti sa arate??eu zic ca e o masina super la desgin ceva special fata de jeepurile care sunt toate la fel ma refer(spatele).!!unii vorbesc dar fara sa stie ce e bun si frunos,,,probabil au isi apara fiecare jeepul care il are in curte,,
    2 0
  • Andrey
    a
    Fratilor masina asta e mai mult decat belea.cei care nu au mers cu ea au o parere total gresita.nici nu va inchipuiti cum se aseaza masina asta pe sosetea .am testato din toate punctele de vedere atat pe teren accidentat cat si pe sosea.este K.BRAVO BMW ...
    2 0
  • interesant
    SSang Yong Actyon e urata probabil ca nu iti permiti sa iti cumperi una,nu cred ca daca ai avea posibilitatile financiare nu ai fii macar curios sa vezi cum e sa mergi cu asa ceva.Intradevar nu este foarte scumpa,dar este greu de intretinut,o asemenea masina cere costuri mari,nu degeaba este numit bolid de lux.Asa ca nu mai vb daca nu esti inormat de ceea ce vezi! :)
    2 0
  • Larissa
    Parerea mea e ca e cea mai reusita masina BMW,,,,,,,,,,am avut ocazia sa o conduc si merge super belea.......pacat ca costa atat de mult......
    1 0
  • kiss istvan
    bmw este cel mai tare...!!!!!!!!!!!!!!111
    1 0
  • dragus andrei
    vand bmw cu 100.000euro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru