BMW X6 facelift - o faţă nouă, LED-uri şi versiunea M50d

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.01.2012
BMW a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului X6 facelift. Modificările operat de inginerii germani au vizat aspectul frontal şi posterior, precum şi nivelul de echipare al SAC-ului.

Esential

381 de cai putere oferă noul diesel instalat pe X6 M50d.

Odată cu introducerea noii game M Performance Automobiles, BMW prezintă şi faceliftul operat pe X6, pionierul segmentului SUV-urilor coupe. Modelul german s-a vândut în 150.000 de exemplare în cei trei ani de carieră şi a depăşit aşteptările iniţiale. Pentru a rămâne în atenţia publicului, X6 a primit o serie de revizuiri importante la nivel estetic şi tehnologic.

LED-uri şi o echipare mai bogată

Sport Activity Coupe-ul vine cu o parte frontală redesenată uşor: capota a primit nervuri, proiectoarele au fost încadrate de un contur mat şi repoziţionate pentru a sublinia lăţimea vehiculului, grila are noi linii cromate, blocurile optice faţă au fost alungite şi echipate complet cu lumini LED, o premieră în segment, iar stopurile au fost uşor redesenate şi au primit de asemenea o iluminare completă LED.

Alături de aceste modificări discrete, BMW oferă două noi culori ne-metalizate şi 8 culori metalizate, printre care Orion Silver, Midnight Blue şi Marrakech Brown.

Nu lipsesc nici jantele din aliaj, cu dimensiuni de 18 inch şi un design nou.

La interior, clienţii vor primi tapiţerie din piele în culori noi Vermilion Red, Black şi Ebony White, precum şi noi sisteme de siguranţă. Pe lângă deja cunoscutul Head-Up Display îşi vor face apariţia şi sistemele Lane Departure Warning, Speed Limit Info, camera video pentru spate şi vedere în ansamblu Top View. Pachetul tehnologic va include şi BMW Connected, ceea ce înseamnă că telefoanele mobile şi mediile de stocare de ultimă generaţie se vor putea adapta foarte uşor în interiorul lui X6.

Nouă versiune: X6 M50d

La nivelul motorizărilor nu s-au adus modificări importante. Clienţii vor putea alege aceleaşi versiuni pe benzină (X6 xDrive35i şi X6 xDrive50i) şi aceleaşi versiuni diesel (X6 xDrive30d şi X6 xDrive40d). Noutatea absolută o reprezintă însă noul X6 M50d, primul exponent al gamei M performance Automobiles, echipat cu un diesel tri-turbo, capabil să ofere 381 de cai putere şi 740 de Nm.

Resursele garantează un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 5.3 secunde şi o viteză maximă, limitată electronic la 250 km/h.

Comentarii (11)

  • hmm...
    Cred ca mai bine mi-ar sta cu un pre-facelift...
    7 18
  • Au facut ce au facut cu X5 facelift. Arata bine si sunt sigur ca la vanzari in 2012 o sa fie frunta in gama BMW.
    6 8
  • tot o struțo-cămilă hidoasă rămâne
    16 12
  • una dintre cele mai dubioase masini
    13 3
  • Si Audi si Mercedes fac concurent pentru X6, alea nu or sa mai fie struto-camile ??!! MAsina asta arata foarte bine in realitate drept urmare se vinde foarte bine peste tot in lume.
    10 6
  • SAC de cartofi:)
    10 15
  • DA Super masina, masina adevarata degeaba cu criticile... cainii latra caravana trece :)
    5 2
  • nici asta nu e masina...., mai bine raman la daciile lor...., peste tot isi baga nasu astia cu dacie.
    4 9
  • orice am zice noi masina e absolut geniala . eu sunt fan mercedes si noul ml mi se pare foarte frumos live desi in poze arata dubios . dar ce nu suport sunt modificarile farurilor care acum nu mai au tehnologia xenon cu lupa. ok inteleg ca ce este acum o fi mai bun mai eficient mai economic insa pentru mine xenonul acela are ceva special care intareste imaginea de hulk a masinii. sper sa mai fie macar optional.
    3 0
  • X6
    asta e face-lift? - stopuri de X5 si LED-uri......
    0 2
  • Seamana foarte mult cu X5 mai putin forma, dar uitate atent la stopuri difera putin de X5 : http://www.automarket.ro/masini-noi/bmw/x5-1494/poze/203683/
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru