BMW Z4 alearga la Nurburgring echipat cu pachetul M

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.09.2009
BMW testeaza noul Z4 echipat cu pachetul M pe circuitul german de la Nurburgring. Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini cu acest model.

Inginerii BMW au fost surprinsi de fotografii de la Carpix in timp ce testau un Z4 pe circuitul Nurburgring. Exemplarul testat avea barele de protectie camuflate, semn ca ascundeau anumite modificari estetice. Astfel, cei de la BMW testeaza modelul Z4 echipat cu pachetul M Sport. Dupa cum stiti, BMW a anuntat ca nu va oferi modelul Z4 si in versiune M, asa ca acest pachet este cel mai apropiat lucru de Z4 M pe care il pot oferi bavarezii de la BMW.

Pe langa noile bare de protectie, BMW Z4 a primit un set de oglinzi laterale si un set de jante de aliaj mai mari. Bara din spate integreaza si o evacuare dubla, care este amplasata pe ambele parti ale acesteia. Cel mai probabil, pachetul M pentru Z4 include si un sistem de suspensie mai rigid, care era supus testelor pe circuit efectuate de inginerii BMW. Pachetul M nu include modificari la motor, ci doar modificari estetice si modificari pentru imbunatatirea manevrabilitatii.

Exemplarul testat de catre inginerii BMW este un Z4 sDrive35i, varful gamei Z4.

Desi bavarezii testau varful gamei Z4 echipat cu acest pachet, noul kit M Sport ar putea sa fie disponibil pentru toate modelele din aceasta gama.

 

Comentarii (1)

  • mi e sa nu fie o pacaleala...si sa fie chiar un z4M.mie unu asa mi ar place:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru