Brabus a modificat noul Mercedes SLK

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.08.2011
Germanii de la Brabus au dat naştere unui pachet de caroserie şi unui kit de performanţă pentru noul Mercedes SLK. Mulţumită acestuia, roadster-ul nemţilor câştigă la capitolul agresivitate şi sportivitate.

Brabus, tunerul de casă Mercedes a prezentat viziunea proprie asupra noului SLK. Aceştia au dat naştere unui kit de caroserie şi unui pachet de performanţă care aduc un plus de agresivitate şi sportivitate modelului din Stuttgart. În ceea ce priveşte modificările exterioare, Brabus oferă un spoiler faţă nou, un set de suspensii care micşorează garda la sol cu 30 mm şi jante ale căror dimensiuni sunt cuprinse între 17 şi 20 de inch.

În partea din spate, germanii oferă un eleron montat pe portbagaj, un deflector de aer şi un sistem de evacuare care se termină cu patru ţevi de eşapament sport. La interior, clienţii pot opta pentru pedale din aluminiu combinate cu o tapiţerie din Alcantara sau piele Mastik.

În ceea ce priveşte pachetul de performanţă, brabus oferă kit-ul ECO PowerXtra. Acesta poate fi montat pe motoarele în patru cilindri de câtre orice dealer autorizat Mercedes-Benz. Mulţumită modificărilor aduse de casa de tuning germană, Mercedes SLK 200 dezvoltă cu 25 de cai putere şi 30 Nm mai mult comparativ cu versiunea de serie, iar în dreptul lui SLK 250, notăm 26 de cai putere în plus.

Pentru cei care îşi doresc mai mult de la ultima versiune, Brabus a pregătit un kit mai puternic.

Prin înlocuirea intercooler-ului cu unul cu o capacitate mai mare, noul SLK 250 va produce 236 de cai putere şi va dezvolta 370 Nm. Cu noile cifre, roadster-ul german va sprinta de la 0 la 100 km/h în 6.2 secunde, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 248 km/h.

Via | Brabus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru