Britanicii asteapta 2 ani pentru a cumpara un Ferrari

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.02.2008
Cel putin 2 ani este perioada de asteptare pentru un model Ferrari in Marea Britanie.

Esential

2 ani este perioada de asteptare pentru un Ferrari 612 Scaglietti in Marea Britanie.

Ferrari poate fi considerat drept cel mai exclusivist producator de automobile din lume. Este cunoscut faptul ca modelele sale sunt la mare cautare printre impatimitii de masini sport din inalta societate.

Desi Ferrari a reusit sa mareasca productia in ultimul an, gratie introducerii unei noi grile de program pentru muncitorii uzinei din Maranello, cererea se situeaza inca peste capacitatea de productie.

Cele mai importante piete pentru Calutul Cabrat sunt Statele Unite, Italia, Germania si Marea Britanie. In ciuda pozitiei avantajose pe care Ferrari o are printre clientela fidela din aceste regiuni, marca italiana nu poate servi sau satisface la timp numerosii pretendenti.

Spre exemplu, in Marea Britanie cel mai accesibil model Ferrari este 612 Scaglietti, care poate fi achizitionat abia dupa 2 ani de asteptare. Situatia este si mai cruda in cazul altor modele. Astfel, pentru modelul F430 Coupe se asteapta 36 de luni, iar pentru F430 Spider durata de livrare se limiteaza la 30 de luni.

Din pacate pentru clientii britanici, Ferrari nu poate livra anual decat 700 de unitati in insula, mult sub cererea existenta, lucru care duce la perioadele indelungate de asteptare.

Via | Leftlanenews

Comentarii (2)

  • emilush
    da
    de-aia mi l-am comandat pe-al meu in Romania, peste 2 zile mi-l aduce...
    0 0
  • Asa e....
    La noi se livreaza mai repede pentru ca astea second sunt deja pe stoc. Cu alea noi e problema... :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru