Bugatti Royale ar putea fi prezent la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Bugatti ar putea prezenta un supercar cu patru usi la Salonul Auto de la Frankfurt.

Dat fiind faptul ca productia lui Bugatti Veyron este pe cale sa ia sfarsit, producatorul francez de supercar-uri ar putea crea un model cu patru usi. Acest model va fi si mai exclusiv decat Veyron si va renaste modelul Royal al producatorului francez.

Daca francezii se vor inspira din modelul Royale original, noul model va fi vandut numai unor proprietari de Veyron. Avand in vedere sumele enorme de bani cheltuite pentru dezvoltarea acestui model, noul Royale va folosi un propulsor W16 cu patru turbine similar cu cel al lui Veyron.

Transmisia cu dublu ambreiaj a lui Veyron va fi si ea preluata de viitorul model Bugatti. Spre deosebire de Veyron, noul Royale va avea patru usi si motorul va fi amplasat in partea frontala a vehiculului. Bugatti nu a anuntat inca detalii oficiale despre noul model.

Via | Caradisiac

Comentarii (1)

  • abc_e?
    Design
    designul e pur si simplu hidos, acum sunt convins de potentialul celor de la Bugatti in legatura cu designul... d-aia arata veyronul la fel de cand a aparut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru