Cadillac pregateste CTS break pentru piata europeana

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.06.2008
Cadillac va dezvalui in 2010 o varianta break a modelului CTS care va avea un pret de pornire de 37.500 de dolari

Esential

304 cai putere dezvolta cea mai puternica versiune care va fi oferita de Cadillac pe viitorul CTS break.

Cadillac se pregateste sa isi largeasca gama de modele si variante oferite pietei europene prin lansarea unei versiuni break a actualului CTS. Din pacate, americanii nu au oferit publicului prea multe informatii despre viitoarea varianta de caroserie a gamei CTS, care ar urma sa debuteze in 2010 alaturi de o versiune coupe a modelului.

Potrivit primelor detalii oferite neoficial de surse din interiorul Cadillac, break-ul va primi acelasi motor V6 de 3.6 litri, cu injectie directa, capabil sa dezvolte 304 cai putere. Pe langa acesta, clientii vor putea opta si pentru o versiune mai slaba, echipata cu motor V6 de 3.0 litri si 230 de cai putere.

Echiparea standard va include printre altele tractiune integrala, ESP, airbaguri cortina, acoperis panoramic UltraView, sistem audio Bose cu opt difuzoare, un centru multimedia cu hard disk de mari dimensiuni si un sistem de navigatie cu tehnologia OnStar a celor de la GM.

In plus, portbagajul break-ului va putea adaporti pana la 1640 de litri atunci cand bancheta spate este rabatata.

Pe teritoriul european, noul Cadillac CTS se va bate cot la cot cu nume mari in acest segment, printre care Volvo XC70,Audi A4 Avant si Seria 3 Touring.

Viitorul Cadillac CTS break va fi disponibil incepand de la 37.500 de euro, cei mai pretentiosi putand opta pentru versiunea de top de 42.500 de euro.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • Totusi?...
    Dar versiunea sedan are 2 motorizari, 2.4 si 3.6 si nici una nu are 304... Apare alt motor, sau cel cel de 3.6 cu o putere mai mica, sau e o greseala undeva?... Intreb si eu ca omul :P
    0 0
  • revin...
    am zis asta pt ca tocmai citisem intr-o revista TopGear ca ar avea 311 CP... Bine ca nu mi-am luat ca ma pacaleau astia de 7CP :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru