Campanie originală Need for Speed în Africa de Sud

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.07.2010
Creatorii seriei NFS şi Microsoft se promovează nonconformist în Africa de Sud, apărând pe imaginile pe care şoferii vitezomani le primesc acasă după ce au fost prinşi de radar.

Electronic Arts (EA) şi Microsoft au pus la cale o campanie neconvenţională foarte inteligentă în Africa de Sud. Cele două companii îşi promovează seria Need for Speed, respectiv consola XBOX 360 prin fotografiile pe care cei care au depăşit viteza limită în anumite zone cu radar fix le primesc acasă drept dovadă a infracţiunii.

În imaginea pe care fiecare vitezoman o primeşte acasă este inclusă maşina, însă pe fundal apare un banner realizat de agenţia de publicitate Y&R din Johannesburg. "Need for Speed? XBOX" este mesajul campaniei, acesta neavând nevoie de nicio altă traducere.

Agenţia consideră că această campanie se înscrie cu succes în linia Guerrilla Marketing, originalitatea acesteia fiind principalul factor care a dus la succesul său. De altfel, EA şi Microsoft nu se bazează pe impactul pe care îl are imaginea asupra celor care au depăşit viteza legală, ci pe cel pe care îl va avea campania în sine promovată în mass-media.

via | Automoto.fr

Comentarii (1)

  • fny.ro
    Mesajul de pe banner
    Mesajul de pe banner este "Need for Speed? XBOX 360". Dupa atata copy-paste, este mai greu sa ma preluati manual si sa scrie ceva, nu?! :)
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru