Carlsson a pregatit un Mercedes CL de 756 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.11.2008
Pentru amatorii de tuning la superlativ, Carlsson a pregatit un pachet special pentru Mercedes CL.

Esential

756 de cai putere a stors Carlsson din motorul V12 instalat pe Mercedes CL.

Casa de tuning Carlsson a pregatit o noua versiune a pachetului de performanta Eau Rouge deja existent pentru Mercedes CL. Este vorba despre Carlsson Aigner CK65 RS Eau Rouge Dark Mercedes CL, un kit care imbunatateste substantial performantele coupe-ului din Stuttgart.

Desi numele pachetului poate fi greu de retinut cu siguranta resursele ascunse sub capota nu vor fi uitate prea usor. Multumita noilor modificari gandite de inginerii Carlsson, Mercedes CL dezvolta acum cu 51 de cai mai mult decat in versiunea echipata cu kitul Eau Rouge.

Sub capota se vor afla asadar 756 de cai putere si un cuplu motor impresionant, de 1150 Nm, toate acestea dintr-un motor V12 bi-turbo.

La exterior pachetul imbunatatit vine cu un spoiler nou cu extensie, ambele din fibra de carbon si cu un set de jante forjate de 21 de inch. Asupra interiorului isi pune amprenta, asa cum o spune si numele, celebra casa Aigner, specializata in tapiserii din piele.

Pretul pentru un exemplar Carlsson Aigner CK65 RS Eau Rouge Dark Mercedes CL a fost fixat la 319.000 de euro pentru pachetul de baza (de doar 705 cai putere) si de 374.000 de euro pentru varful de gama (de 756 de cai).

via | Zercustoms  

Comentarii (2)

  • prudentul
    hmmm...
    Cuplul mi se pare disproporţionat de mare faţă de putere.
    0 0
  • Crysty
    @ prudentul
    De ce ti se pare? La modelul de serie CL 65 AMG cuplul este limitat electronic la 1000 Nm, avnd 612 CP. Eu zic ca e destul de OK!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru