Cayenne made in Rusia creat de Status Design

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.06.2009
Una dintre cele mai neobisnuite aparitii din peisajul tuningului european vine din Rusia, acolo unde Status Design a realizat un kit extrem de agresiv pentru Porsche Cayenne.

Casele de tuning din Rusia nu au stiut niciodata sa se detaseze de restul tunerilor europeni prin abordari subtile ale modelelor modificate de acestea. Ba dimpotriva, tuningul rusesc a ajuns sa fie sinonim cu grobianul in anumite privinte, modelele retusate de inginerii de la Moscova iesind in evidenta mai degraba prin formele lor neobisnuite decat prin realizarile estetice de bun gust.

Status Design nu se detaseaza de linia deja cunoscuta, realizand un kit estetic foarte agresiv si pe alocuri chiar barbar pentru Porsche Cayenne. Modificarile rusilor vizeaza aproape orice parte a caroseriei modelului Porsche dedesubt de suprafetele vitrate, printre noutatile mult prea evidente numarandu-se spoilerul, proiectoarele de ceata, jantele, prizelede aer laterale si multe alte elemente dezvoltate pe baza eternei fibre de carbon, utilizata intens de rusii de la Status Design.

Tunerii de la Moscova au construit modelul din imagini doar la nivel digital, priam aparitie "in carne si oase" a acestuia urmand sa aiba loc in toamna acestui an.

Tot atunci vom afla daca modificarile vizeaza si partea tehnica a lui Cayenne.

via | Carscoop | Carmod

Comentarii (6)

  • Mda super tare!!
    2 3
  • Tare vreau sa cred ca fantele de pe montantii spate sunt inspirate de pe Duster :D

    In rest, urat, tare urat, dar cand are tata bani de ce sa nu ii ia unul alb lui ala micu.

    La cat mai multe succesuri!
    6 3
  • Bethurbazal
    Opinie
    Interesant!
    Cayenne-ul acesta chiar arata agresiv. Fantele din spate nu-si au rostul.
    1 0
  • alex
    te-a speriat eh? :))) oricum tare agresiv dar cu forme bine definite , sa ia romanii lectii
    0 1
  • Bleah
    Mai mai...un nou tunning pe un Cayene si vine tocmai de la vecina noastra,Mother Russia.Nu-mi place,as prefera originalul!
    1 0
  • CatalinB
    :))
    Au facut tuning la Porche si a ieshit un citroen :))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru