Cea mai ieftină copie de Bugatti Veyron din lume costă 89.000 de dolari

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.07.2011
Un american a creat o copie de Bugatti Veyron bazată pe un Mercury Cougar din 2002. Modelul are un preţ de 89.000 de dolari pe internet, dar nu reuşeşte să-l imite pe Veyron la performanţe.

Un american în vârstă de 25 de ani a pus la vânzare o copie de Bugatti Veyron. Acesta a fost construită de el şi a necesitat nouă luni de muncă. Preţul modelului este de 89.000 de dolari, de cinci ori mai mult decât valora vechiul Ford Cougar pe care s-a bazat când a construit această replică. Modelul a fost vopsit în două nuanţe, la fel ca la un Veyron obişnuit, alegerea tânărului din Florida fiind o combinaţie de roşu cu negru.

Vehiculul de bază a parcus peste 193.000 de kilometri, dar motorul V6 de 2.5 litri este încă în formă, spune vânzătorul. Transmisia automată, ecartamentul şi ampatamentul au rămas standard, spune cel care a construit această replică. Printre dotări se numără sistemul de climatizare, geamuri electrice, închidere centralizată, sistem audio standard şi un interior înzestrat cu numeroase elemente din aluminiu, inspirate toate din piesele pe care le poţi găsi la bordul lui Veyron.

Modelul este de trei ori mai lent decât un Bugatti Veyron la accelerarea de la 0 la 100 km/h, iar vehiculul are tracţiune faţă şi motor amplasat transversal. Bancheta din spate este fracţionabilă 60/40, permiţând transportarea unor obiecte mai voluminoase, în timp ce jantele din aliaj sunt de 20 inch şi prezintă un finisaj cromat.

Cel mai ieftin Veyron second-hand are un preţ de zece ori mai mare decât al acestei replici, mai mult sau mai puţin reuşite.

Via | Yahoo

Comentarii (3)

  • Smart & Funny
    Taci ca i-a iesit bine smecheria pustiului...

    Cat despre performante e ca in GTA... :)

    Afacere pe timp de criza :)
    14 0
  • .marius.
    Arata destul de bine.As fi vrut mai multe poze.
    7 0
  • @.marius. - http://www.autoblog.com/photos/bugatti-veyron-kit-car/ :)
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru