Cele mai bune trei luni din istorie pentru vânzările Audi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.05.2011
Audi s-a bucurat de o evoluţie excelentă în primele trei luni ale lui 2011. Constructorul german a livrat 312.600 de vehicule, în creştere cu 18.4 procente.

Audi a anunţat astăzi rezultatele financiare ale primului trimestru din 2011. Constructorul din Ingolstadt se poate lăuda cu cele mai bune trei luni din istorie, dealerii săi din întreaga lume reuşind să vândă în total 312.600 de maşini, în creştere cu 18.4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au livrat 264.017 unităţi.

Evoluţia face ca oficialii Audi să privească încrezători spre sfârşitul de an, când sunt aşteptate vânzări totale de peste 1.2 milioane de unităţi. Potrivit comunicatului oficial emis de nemţi, încasările au crescut şi ele cu 27.3 procente, comparativ cu primele trei luni ale lui 2010. Implicit şi profitul operaţional s-a majorat, cu 10.6%, urmând tendinţa ultimelor şase luni ale anului trecut.

Axel Strotbek, membru al consiliului de conducere pe probleme de management al finanţelor şi organizării Audi, a declarat că "această evoluţie demonstrează că strategia de creştere calitativă propusă în planul de dezvoltare funcţionează perfect, iar publicul răspunde bine."

via | egm

Comentarii (7)

  • unde?
    Unde au vandut mai bine? in China?
    2 7
  • BMW a vandut 383.000 asta arata va AUDI chiar a crescut, inainte diferenta era mai mare.
    1 7
  • cristi
    trimestru, nu semestru ;)
    3 0
  • @BMW
    BMW a vandut 321.175 unitati, nu cat ai scris tu mai sus. Cifra data de tine include si RR + Mini. Deci BMW a vandut doar cu 9000 unitati mai mult.

    P.S.: @Bogdan Mirica, stirea asta a mai fost o data, scrisa de Sebastian Toma. Voi chiar nu comunicati intre voi? Pt ca nu este prima oara cand se intampla!

    http://www.automarket.ro/stiri/audi-a-avut-cel-mai-bun-sfert-de-an-din-istoria-sa-37300.html

    Apare chiar si prima la stiri similare.
    6 0
  • usurel cu stiri din astea ca iar apare firestarter sa va contrazica!
    2 0
  • Jake Sully
    Firestarter e mic copil...Apare semtex cu Renaultu' sa ne spuna cate masini au vandut ei!:)))
    6 1
  • DAN_GRC
    Crestem, crestem...
    Majoritatea constructorilor cresc si iar cresc doar ca nimic nu creste la nesfarsit, cu exceptia barilului de petrol:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru