Chevrolet a prezentat primele schite ale viitorului Agile

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.07.2009
General Motors a prezentat primele schite ale lui Chevrolet Agile, rivalul lui Ford Fiesta. Design-ul acestui model va fi aplicat ulterior si gamei Aveo.

Chevrolet a dezvaluit primele schite teaser ale viitorului model Agile, pe care il va lansa pe piata din America de Sud. Modelul va fi produs la centrul GM din Argentina si a fost dezvoltat in intregime in Brazilia. Desi la prima vedere modelul va fi introdus doar pe aceasta piata, General Motors ar putea implementa design-ul lui Agile in gama Aveo, model pe care il distribuie si in Europa. Viitorul Agile este bazat pe platforma Gamma II si va fi produs si in Michigan.

Potrivit primelor informatii, ampatamentul lui Chevrolet Agile este de 248 de centimetri, iar modelul va fi echipat cu un motor pe benzina de 1.4 litri, care dezvolta 105 CP sau cu o unitate de 1.8 litri, care dezvolta 129 CP. Noul model va fi lansat in preajma anului 2010 si design-ul acestuia ar putea fi aplicat gamei Aveo in perioada imediat urmatoare lansarii lui Agile.

Via | Jalopnik

Comentarii (2)

  • motor
    in opinia mea, eficienta motoarelor este foarte slaba pentru anul 2010.
    2 2
  • In ce sens? Argumenteaza. Daca te referi la puterea declarata, asta nu e decat apanajul marketingului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru