Chevrolet Trailblazer - teaserul unui viitor SUV global

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.10.2011
Chevrolet a publicat astăzi teaserul unui viitor SUV global, bazat pe Colorado. Numele său este Trailblazer şi este aşteptat să debuteze oficial în luna noiembrie.

Ofensiva Chevrolet continuă. După Cruze hatchback şi Colorado, constructorul din Detroit se pregăteşte să ia din nou cu asalt piaţa din Europa, de această dată cu un model misterios, al cărui teaser a fost publicat deja astăzi. Numele său este Trailblazer şi se vrea a fi un SUV bazat pe pick-up-ul Colorado, lansat chiar săptămâna trecută pe piaţa din Thailanda.

Asemeni noilor modele Chevrolet, şi Trailblazer se vrea a fi un produs global, ce urmează a fi comercializat pe mai multe continente, inclusiv cel european. Debutul mondial va avea loc în cadrul Salonului Auto din Dubai, vânzările fiind programate să demareze în 2012, cu punct de plecare tot pe piaţa din Thailanda. Lansarea europeană este programată ceva mai târziu, modelul urmând să fie prezentat ca versiune 2013.

În absenţa unor detalii despre gama de motorizări, putem presupune că Chevrolet va transplanta motoarele lui Colorado: dieselurile cu patru cilindri Duramax, de 2.5 litri 150 cai putere şi 350 Nm, respectiv de 2.8 litri 180 de cai şi 470 de Nm.

Vor fi folosite transmisii automate sau manuale, precum şi versiuni 4x2 sau 4x4. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Trailblaser !=cool
    Chiar daca se chinuiau cei de la GM sa gaseasca un nume mai nepotrivit nu cred ca reuseau. Nu are absolut nicio legatura numele acestui model cu numele celorlalte modele din gama. Colorado, Cruze, Aveo , Epica sunt nume"americanesti" cu unele influente latine, denumiri perfecte pentru produse ce se vor a fi globale.
    2 4
  • Sunt sigur ca va arata foarte bine. Ultimele modele americane sunt bestiale.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru