Citroen a creat o masina speciala pentru fanii Arsenal

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.03.2009
Citroen a creat un C4 special pentru fanii Arsenal, pe care il ofera ca premiul al unei tombole. Fondurile stranse vor fi donate unui trust care apara adolescentii loviti de cancer.

Citroen a creat o masina speciala pentru un suporter norocos al echipei de fotbal Arsenal Londra. Acesta este un C4 caruia i-au fost aplicate o serie de caricaturi desenate de celebrul artist Gerald Scarfe. Modelul poate fi castigat de un fan Arsenal in urma unei tombole. Pentru a participa la aceasta tombola, fanii Tunarilor vor cumpara cate un bilet, al carui pret este de 2 lire.

Castigurile obtinute in urma acestei tombole vor fi donate fundatiei de ajutorare a adolescentilor bolnavi de cancer. "Tunarii" vor afisa acest automobil la stadionul Emirates in decursul urmatoarelor trei meciuri care vor avea loc pe acestacontra echipelor Blackburn, Manchester City si Middlesbrough.

Via | Newspress

Taguri: C4, Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru