Clientii BMW au comandat deja toate exemplarele M3 GTS disponibile

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.01.2010
In ciuda pretului piperat, toate exemplarele M3 GTS au fost deja comandate, la doar trei luni de la debutul pe piata. Livrarile debuteaza in Germania, incepand cu luna mai.

Desi un exemplar costa 115.000 de euro, toate exemplarele BMW M3 GTS care vor fi produse au fost deja rezervate de clientii europeni. Modelul este o versiune mai puternica a lui M3, care este pregatita de competitie dar are drept de circulatie pe drumurile publice. Livrarile lui M3 GTS vor debuta abia in luna mai si vor continua pana cand cei de la BMW vor onora toate comenzile primite in doar trei luni de la debutul pe piata al acestui model.

BMW M3 GTS este echipat cu un motor V8 de 4.4 litri care dezvolta 450 CP. Inca de la plecarea din fabrica acest model este echipat cu o cusca de protectie la rasturnare, centuri de siguranta in patru puncte, o transmisie cu sapte trepte si dubluambreiaj, precum si o serie de imbunatatiri aerodinamice. Versiunea GTS a lui M3 are o masa de 1490 de kilograme, fiind cu 190 kg mai usor decat versiunea standard a acestuia.

Germanii de la BMW vor prezenta noul M3 GTS la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de alte modele noi din gama lor. Chiar si seful diviziei M de la BMW, Kay Segler, s-a declarat surprins de faptul ca toate exemplarele M3 GTS au fost vandute deja, iar publicul este entuziasmat de acestea.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, GTS, M3, productie, vanzari

Comentarii (21)

  • ....
    Prost trebuie sa fi sa iti cumperi asa ceva cand poti alege C 63 AMG, E 63 AMG , GTR, Viper , Corvette , Maserati , etc
    20 19
  • da...prost a fost si ala care a cumparat bmw-ul lui elvis cu nu stiu cate sute de mii de dolari...asa-i?,mai bine-si cumpara lambo...ce sa faci unii nu vad dincolo de patru roti shi un volan...
    11 18
  • prea scump
    Adevarul este ca ai destule alternative la suma asta , mai putin Lambo,cum zice tovarasu' Ianos de mai sus , de care nu te atingi decat poate sh si de generatie veche
    Vrei doar performanta mergi pe cele americane de top
    Vrei motorizari puternice combinate cu stil sau ' luxury ' mergi pe AMG - uri sau ceva de la italieni ( la banii astia doar Maserati )
    9 6
  • Cel mai bun
    CE zici tu ba , grecule , asta ii da la fundulet lu C 63 AMG . Se bate de la egal la egal cu adi R8 . HA HA HA
    6 15
  • @grecu
    Prostia cucereste Romania!
    14 8
  • ...
    BAH Ioane da tu le nimeresti grozav mai ceva ca musca ....nu a afirmat nimeni ca AMG- ul sta mai bine la performante ...ar fi culmea cand C 63 costa 70k euro , cu aproape 50.000 euro mai putin decat GTS-ul . Dar de cele 2 americane ce mai zici bre fleoscaitule??? ..costa si mai putin si 'danseaza 'pe langa orice M .
    11 5
  • ...
    Pentru cei care nu stiu , ca o completare , GTS_ul este ' putin' preparat pt a putea ajunge la performantele descrise : in afara de modificarile aduse motorului, interiorul a fost ' dezgolit' pt a se reduce masa ( nu mai are bancheta spate , aer conditionat, navigatie, sistem audio iar sticla geamurilor a fost inlocuita cu un material folosit la masinile de curse ) . Asa ca este o masina de curse pt strada , fara pic de confort sau lux ...iar performantele la care a ajuns nu sunt deloc impresionante , raportate si la pret bineinteles
    12 5
  • romani
    ati vazut baieti? iar sunteti romani, voi va dati cu parerea pe aici, faceti de rahat masina, ca nu are lux, ca nu are performante, ca amg, ca viper ca nu stiu ce.dar realitatea care e baieti? s-au vandut toate, in ciuda pretului si au fost cumparate de oameni cu mai multe in cap decat noi si care nu merg cu metrou toata ziua ca apoi sa isi dea cu presupusu pe automarket.O tara plina de papagali.Habar navem de nimica.Masini americane? masinile americane is un rahat, in afara de corvette is vai si amar de capul lor la primul viraj.Asa faceti cu orice model bmw. "ce rahat, nul ia nimeni"Adevarul e ca toate au fost un succes si se vand in draci.Da romanau, inteligent, analist si intelept el de fel, deja stie ce merge si ce nu.Mi-e sila de neamu asta.
    13 12
  • PT GRECU
    MDA
    Cel mai ieftin lambo costa 200.000 de euro .
    1 2
  • BMW M-POWER
    ce le poti cere unor oameni fara pic de cultura auto? haideti sa va ma spun ceva,a fost o data ca in povesti a fost o data in lume,un model de masina pe numele lui,BMW M3 E30.toata productia pe 4 ani sa vandut intrun singur an {vezi istoria lui pe net}.Oare de ce? vad ca si M3 GTS merge la fel de bine,si este criza !!!!!!!!!!.Un cunoscator stie pe ce sa dea bani,si in ce sai investeasca.Dar ce va pot cere eu voua,care multi nu aveti bani de bilete R.A.T.B.Si va dati cu parerea despre BMW M3 GTS.eu cred ca sunteti loviti la cap zdravan,o data ce faceti asemenea comentarii.Cat despre cei cu masinile lor americane,ar trebui putin bun simt, sa taca din gura,deocamdata sunt jos rau de tot.
    10 10
  • BMW M-POWER
    DACA A MAI FOST UN MODEL ASA BINE VANDUT CA SI BMW M3 E30,ADICA RESPECTIVA MARCA DE MASINA SA-SI VANDA PRODUCTIA PE 4 ANI,INTRUN SINGUR AN,VA ROG SA MA CONTRAZICETI.PANA ATUNCI MERGETI SA MEDITATI.
    6 7
  • ma refeream la bmw-ul lui elvis...cititi mai atent care oricum a fost cumparat intr-o licitatie la pretul a trei lambo
    2 2
  • masini
    mhaa baieti pana la urma tot fiare sunt, daca nu e cel din spatele volanului atent poate sa fiie intr o masina de cateva mil de euro ca tot in pamant se duce...asa ca... cea mai buna masina e aia pe care o ai .. sau pe care ti o permiti...:P
    6 1
  • marius
    am m3 e46
    nu as da nici o data 150 000 euro pe noul m3 gts, cu 25-30 000 euro o pot duce pe a mea la aproximativ 550 cp, totul facut in germania intr-un service super calitativ, ca sa nu mai zic ca in banii astia iau si destule elemente din carbon ;)
    3 4
  • @marius
    1.Taci ca minti chiar prost :))
    2. Nu sunt 150 mii ci 115 mii.
    3. Nu puterea e totul, asa vorbeau prosti si de M3 E46 CSL
    4. esti paralel
    5. Pa anonimule
    4 3
  • @ MARIUS
    MAI MARIUS SI EU SUNT FAN BMW,AM AVUT SI EU MULTE BMW-URI,DAR SA FIM SERIOSI,NOUL M3 GTS ESTE FOARTE TARE,CRED CA DE GRIJA TA MUREAU CEI DIN CONDUCEREA BMW,DIN CAUZA ASTA SUNT VANDUTE TOATE.STAI CUMINTE OAMENI CU BANI STIU PE CE SA DEA BANI.MAINE ASI DA BANI PE EL.
    5 4
  • Lucica
    EEEEEE!
    Oare care cultura este mai importanta?Cultura generala sau cultura auto(mai precis: cultura bmw)?Ai cultura generala,nu conteaza.Nu ai culltura auto(SAU BMW),esti pe nicaieri.Asta este in viziunea unora.Faina treaba.
    3 3
  • Gandire manelista!
    Tipic romanesc: gandire de MANELIST !!!!!!!!!
    Sunt oameni care kiar sunt pasionati de automobilism, au bani si isi cumpara adevarate capodopere tehnologice, inovatii din motorsport.
    Maneslistii si copii neajunsi la pubertate nu au habar de asa ceva,de motor sport, ei stiu doar de shaorma care le umple burta si maneau care suna rusinos din masina "tunata" penibil, cu semnul nike pe luneta si abtibildul "tuning by sherifu".
    Dc o masina de raliu e asa scumpa? nu poti sta comod, nu-l poti asculta pe "salam" la maxim ca sa impresionezi fetele "harnice", nu ai AC si asa mai departe.E doar o gramada de fiare in mintea unora daca nu are aceste lucruri.
    De fiecare data cnd citesc comenturile voastre (gen:grecu, bgd, marius ) ma amuz de superficialitatea de care dati dovada sau mai bine zis , ct sunteti de limitati.Daca ati merge cu un GTSin dreapta cu un adevarat sofer si pasionat de motorsport ati face pe voi de frica la cum o sa va simtit in ea.
    O masina preparata si setata pt curse nu se va compara niciodata cu una de serie.
    BMW M3 GTS se adreseaza celor care au cel putin 2 masini in garaj si un cont de minim 2 ori mai mare decat pretul masinii.
    Bafta copii!
    6 3
  • @Lucci
    Perfect comentariu.
    1 4
  • Deci
    Deci ne uitam la voturi si ne dam seama in ce tara de cocalari, manelisti, inculti, bizoni .... traim.
    2 3
  • Fara minte
    Am si eu o intrebare. De ce mclaren f1 costa cat 3 sau chiar mai multe case de ale mele cu toate k nu are cam nici o dotare? Va spun eu,pt ca la asa o masina chias nu iti trebuie dotari de lux sau alte brizbrizuri cand tot ce conteaza este performanta. Ca si Bmw Gts este o masina race nu una in care sa asculti manele. Isi merita fiecare banut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru