Conceptul lui BMW Z2 ar putea debuta la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.04.2009
In toamna acestui an am putea asista la dezvaluirea conceptului din care va deriva versiunea de productie a modelului BMW Z2.

Desi s-a zvonit o perioada ca BMW a abandonat dezvoltarea modelului Z2, roadsterul de mici dimensiuni va sosi pe piata chiar mai devreme decat se astepta. Informatii neoficiale anunta ca procesul de dezvoltare se deruleaza in conditii normale, Z2 urmand sa debuteze oficial, in faza de concept, in cadrul Salonului Auto de Frankfurt, din luna septembrie.

Versiunea de serie ar urma sa apara pe strazi abia in 2013 si sa fie dezvoltata pe platforma viitoarei generatii a modelului BMW Seria 1. Fratele mai mic al actualului Z4 ar urma sa beneficieze de serviciile unor propulsoare cu patru cilindri, diesel si benzina. Surpriza ar putea veni de la transmisia secventiala pe care nemtii o vor prelua de la propriile motociclete.

Si pentru ca reglementarile europene devin din ce in ce mai stricte, BMW va introduce pe Z2 si cea mai noua tehnologie Efficient Dynamic alaturi de o versiune hibrida.

via | TheMotorReport

Taguri: BMW, Roadster, Z2, Z4

Comentarii (1)

  • in sfarsit
    ceva frumos de la BMW. Mie nu-mi place Z4 si cred ca asa ar fi trebuit sa arate, ca Z2-ul asta./....
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru