Condimente AC Schnitzer pentru BMW Seria 3 facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.11.2008
Casa germana de tuning AC Schnitzer a pregatit un pachet de modificari estetice si mecanice pentru BMW Seria 3 facelift.

Cu o saptamana inainte de deschiderea oficiala a Salonului de tuning de la Essen, AC Schnitzer a decis sa publice surprizele pe care le pregateste pentru editia de anul acesta a show-ului german.

Tunerii specializati in modificarea modelelor BMW au decis sa ofere o reinterpretare pentru faceliftul proaspat operat de constructorul bavarez pe Seria 3 sedan si touring.

AC Schnitzer s-a preocupat in primul rand de modificare aspectului exterior, drept pentru care a gandit un pachet aerodinamic care include printre altele un spoiler frontal nou cu extensie, un spoiler posterior cu deflector inclus, un eleron pozitionat pe portbagaj pentru varianta sedan si unul pe acoperis pentru touring.

Jantele din aliaj cu cinci spite nu puteau lipsi din pachetul AC Schnitzer. Nemtii au operat modificari si la nivelul interiorul modelului bavarez dar si sub capota acestuia. Astfel, versiunea dechipata cu motorul de 3.0 litri turbodiesel primeste o serie de modificari care cresc puterea maxima de la 254 la 284 de cai si cuplul motor de la 520 la 570 de Nm.

Casa germana de tuninga a promis mai multe informatii oficiale odata cu dezvaluirea creatiilor sale in cadrul Salonului de la Essen.

Via | Carscoop

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru