Criza loveste si Ferrari: italieniii isi trimit muncitorii acasa pentru o saptamana

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Fabrica Ferrari din Maranello va face o pauza de cinci zile in productie in decursul lunii noiembrie. Pauza este planificata din cauza faptului ca au scazut asteptarile de vanzari pentru anul urmator.

Oficialii Ferrari au anuntat ca angajatii sai vor avea o pauza temporara in productie, care va dura doar o saptamana. Pauza in productia Ferrari va fi luata in zona care construieste motoare Maserati si in departamentul de vopsire al fabricii. Motivul pentru aceasta pauza este faptul ca previziunile pentru anul urmator sunt mai scazute decat nivelul record atins in acest an.

Pe langa scaderea asteptarilor de vanzari, cei de la Ferrari nu au reusit sa reloce angajatii respectivi in alte zone ale fabricii in perioara 9-13 noiembrie, asa ca ii va trimite acasa. Angajatii respectiv reprezinta 15% din forta de munca a fabricii din Maranello. Pe termen lung, aceasta pauza are rolul de a pastra cat mai multe locuri de munca si de a mentine acelasi nivel de ocupare al fabricii italiene.

Via | Automedia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru