Dacia Duster a primit 67.000 de comenzi în cinci luni

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 10.09.2010
Prognozele Dacia au fost date peste cap - în sensul bun al cuvântului - de realitatea de pe piaţă. Comenzile europene pentru Duster au ajuns la aproape 70.000 în doar cinci luni de la lansare.

Esential

67.000 este numărul comenzilor primite de Dacia pentru Duster în cele cinci luni trecute de la lansarea de piaţă a modelului.

Dacia Duster a reuşit să câştige încrederea europenilor, cel mai ieftin SUV din lume fiind unul dintre preferaţii clienţilor de pe Bătrânul Continent în segmentul său. În cele cinci luni care au trecut de la lansarea oficială a modelului pe pieţe Europene, Duster a fost preferat de 67.000 de clienţi.

Numărul de comenzi este dublu în raport cu previziunile iniţiale Dacia pentru această perioadă, fapt care duce şi la îmbunătăţirea ritmului de producţie de la Mioveni. Astfel, Renault a anunţat că va produce 660.000 de maşini low-cost în 2010, cu 100.000 mai multe decât anul trecut.

Dacia Duster este produs la această oră exclusiv la Mioveni, asamblarea modelului urmând să debuteze în 2011 în Brazilia, Rusia şi Columbia, iar în 2012 în India.

Comentarii (12)

  • george
    Un lucru care merge bine in Romania.
    37 1
  • da da
    da, dar banii imprumutati la vremurile grele de statul roman brandului Dacia, cand ii v-a returna?desi, la acele vremuri trebuia sa se descurce din profit ;)
    2 12
  • justme
    Merge,interesant e unde merg banii din profit..in afara de salariile muncitorilor.

    In ro sau la aia care ne trimit tiganii inapoi?
    10 10
  • razvanis
    dar
    Pentru care nu este meritul romanilor din pacate .
    2 13
  • Hunter
    Si un lucru cu care din pacate nu se stim mandri in deajuns....pt ca multa lume e plina de kk atunci cand vine vorba de marca Dacia in general....din pacate
    9 0
  • Dacia
    ar trebui sa se mai investeasca in o a 3 fabrica auto in tara.
    Is curios ce o sa iasa pe portile fabricei de la Craiova si tot odata in ce se va transforma vechea fabrica ARO
    5 0
  • Stau in Germania si am vaut aici atatea Dacii Duster cate nu am vazut in Romania!
    11 0
  • @justme
    Profitul se stabileste dupa scaderea din venituri a tuturor cheltuielor , inclusiv cheltuieli cu salarii. Si datorita alora car ene trimit tiganii inapoi in zona aia unii nu simt criza. Si pe langa ei si altii
    2 1
  • "afacerea" Dacia da de munca, si implicit de mancare foarte multor oameni, nu numai in fabrica. "Profitul" este impartit intre Renault si toti furnizorii fabricii - si multi dintre ei sunt din romania.
    Cu cat mai multe masini produse in rRomaniK cu atat mai bine o sa ne fie, banii vin de afara la noi, "gratis" fara sa fie nevoie sa ne imprumutam la FMI ;)
    4 0
  • Bravo Dacia
    Are dreptate Unckle,dar pacat ca statul roman nu incurajeaza si alti constructori sa vina la noi in tara!Cred ca Duster ar putea avea un succes mai mare decat Loganul daca pe criza asta are atatea comenzi.
    4 0
  • Romania
    Nu e nevoie sa fim noi patrioti ca sunt strainii pentru noi...romanii critica, strainii cumpara.
    7 0
  • adn opel
    excelent,bravo
    PT TOTI CARE INAINTE ISI DADEAU SUFLETUL SA DETINA O DACIA 1300 SA SE SE UMFLE IN PENE .
    Bravo Dacia!....nu o fi avand caroseria galvanizata,poate nu are interior de nu stiu ce fite...dar rupe gura europei...dupa ce fac bani o sa treaca si la galvan si alte sofisticarii..mai vedem cand apare LOGAN B..cred ca o sa fie succes enorm...DACIA MERGE PE DRUMUL CEL BUN...NU E OPEL DAR ASA AU CRESCUT MARI SI EI...DAR TREBUIE SA NE BUCURE CA AC MARCA SE VINDE IN GERMANIA..SPUNE TOT....PIATA SERIOSA SI PRAGMATICA...SA AUZIM DE BINE..NU MAI DENIGRATI MAI BINE ARUNCATI CU KKA UNDE TREBUIE...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru