Dacia: "Lodgy de serie ajunge în showroom în aprilie 2012"

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 04.12.2011
Într-un interviu acordat la Val Thorens, Eric Pasquier, director de gamă Entry Renault, a recunoscut că noul Lodgy de serie va ajunge în showroom-uri începând cu luna aprilie a anului viitor.

Automarket s-a deplasat weekendul acesta la Val Thorens, o staţiune montană din Franţa, pentru a asista la debutul noului Dacia Lodgy în cadrul ediţiei de anul acesta a competiţiei Trophee Andros. Am fost martorii unei desfăşurări impresionante de forţe la standul Dacia, acolo unde l-am întâlnit din nou şi pe Eric Pasquier, directorul gamei Entry Renault, cu care am mai stat de vorbă despre viitorul brandului autohton şi în urmă cu trei săptămâni la Paris, atunci când v-am prezentat live debutul noului Lodgy în versiunea de circuit.

Oficialul din Hexagon nu a vorbit prea multe despre gama constructorului român, fiind destul de rezervat în declaraţii. Cu toate acestea, Pasquier a recunoscut că primele exemplare prototip ale lui Lodgy au fost deja create, ele fiind supuse în prezent unor teste riguroase.

Pentru debutul live al noului monovolum românesc trebuie să aşteptăm luna martie. Abia atunci îl vom putea vedea pe Lodgy de serie expus în cadrul standului Dacia de la Geneva.

Tot la începutul lunii martie va fi demarată şi producţia monovolumului în cadrul uzinei marocane din Tanger.

Pentru cei care se întreabă când îl vom vedea pe Lodgy pe stradă, Pasquier a declarat: "Monovolumul va fi prezent în showroom-uri la o lună după debutul său de la Geneva. Asta înseamnă că în aprilie el va fi deja la vânzare."

Invitat să intuiască succesul viitorului Lodgy, Pasquier a declarat că acesta ar putea repeta experienţa lui Duster, depăşind chiar de trei ori estimările iniţiale. Oficialul francez se bazează pe vânzările monovolumului în ţări dezvoltate din Europa de Vest şi Centrală, principala piaţă fiind Franţa.

Comentarii (6)

  • ****
    Sunt curios ce vanzare va avea Dacia Lodgy la noi in tara ....
    10 2
  • mare smecherie...vor sa scoata un mcv care sa nu arate asa de cutie
    10 25
  • realitatea zilei
    La cata cultura auto au unii romani, un break si un monovolum sunt acelasi lucruri... previzibil, dar tot penibil...
    27 3
  • @realitatea zilei
    Sunt copii ce sa le faci...? de invatat, invata mai tarziu... imbecilitati vor fi mereu de alta serie
    11 1
  • design reusit
    Foarte frumos!
    10 0
  • nostradamus
    s-a defectat un timp din cei patru
    sigur comentatorii ,nu au permis auto in buzunar.Prostii au in permanenta ceva de comentat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru