Dacia Sandero, livrarile incep din iunie

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.05.2008
Francois Fourmont a anuntat ca primele livrari la noul model Dacia Sandero vor fi facute de la sfarsitul lui iunie.

Esential

5 este numarul modelului dezvoltat pe platforma Logan B0.

Francois Fourmont, directorul general al Renault Romania, a anuntat astazi ca lansarea noului model Dacia Sandero va avea loc la inceputul lunii iunie, urmand ca primele livrari sa fie facute la sfarsitul lunii.

"Comercializarea Sandero este planificata pentru sfarsitul lunii iunie. Logan Sedan restilizat urmeaza sa fie lansat ulterior, iar in saptamanile urmatoare urmeaza sa decidem daca vom lansa versiuni restilizate si pentru celelalte modele din gama Dacia", a afirmat Fourmont, citat de Mediafax.

Dacia Sandero este al cincilea model construit pe platforma Logan B0.

Taguri: Dacia, Logan, Renault

Comentarii (6)

  • Panarame dupa panarame
    Salut! Prima panarama de masina construita de comunisti - Dacia 1300. Hai treaca mearga. A doua panarama de masina - Dacia Logan. Hai treaca mearga si asta. Dar si a treia panarama - Dacia Sandero, chiar nu mai inteleg nimic. Noi romanii cand dracu ne vom destepta si vom face si noi niste masini serioase? Ce mi-e Logan, ce mi-e Sandero, ce mi-e Tata de 2500$. Toata stima si respectul pt Renault cu conceptul de masina low cost, dar rusine Renault pt ca a uitat sa mai faca masini frumoase.
    0 0
  • daCIILE
    masini pentru noi saracii dar la preturi scumpe ,ca suntem si prosti pe deasupra nu e asa si prosti si saraci
    0 0
  • Restilizarea
    ...care este. Se ia un Logan, se fura idea Opel cu badou cromat pe portbagaj, se implementeaza in Romania, sa da bine 1 ora la presa si se serveste la oamenii fraieri, care este. Lovitura grea pietei de produse aftermarket cromate din talcioc. Bogdaproste!
    0 0
  • da
    lA VREMEA RESPECTIVA , RENAULT 12 ERA O MASINA BUNA.Cita vreme a fost Renault , afost buna. pe urma........ In orice caz , Loganul este un mare succes national si international ! Cred ca si noul model va avea acelasi succes ! Numai bine !
    0 0
  • Pentru Sorin
    Exista modele Renault mult mai urate decat Sandero: Modus, Kangoo, Twingo, Symbol, Trafic. Ca au 2-3 modele care arata bine (Laguna, Megane, Clio) asta nu inseamna ca Renault face masini frumoase. Italienii fac masini frumoase, dar proaste. Oare ce s-ar fi intamplat daca Dacia era cumparata de cei de la Fiat? Aveam o Dacie superba ca design, dar cu o fiabilitate sub cea a Loganului. In plus designul costa. La o masina low-cost nu poti sa ai pretentii de design (vezi utilitarele in care nu se baga bani pentru design). In plus, ca sa citez pe cineva "exista masini urate, pentru ca si oamenii urati trebuie sa conduca ceva"
    0 0
  • george
    parere pt Sandero
    consider ca este o mare schimbare,am mers cu el la test,nu e diferenta intre Logan si Sandero ca tinuta de drum in schimb este o schimbare mare ca aspect exterior!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru