Dacia Sandero s-a lansat in Olanda

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.05.2008
Dacia Sandero s-a lansat pe piata olandeza in cadrul reuniunii posesorilor de Logan MCV.

Saptamana viitoare, publicul roman va intra in sfarsit in contact cu noua Dacia Sandero, hatchback-ul dezvaluit in premiera mondiala la Geneva. Pana atunci insa, Sandero s-a lansat deja in Olanda, intr-un cadru mai putin oficial.

Cel mai nou produs Dacia a fost dezvaluit fanilor olandezi ai constructorului roman, reuniti la cea de-a treia intalnire a posesorilor de Logan MCV. Reuniunea a adunat 550 de posesori ai modelului romanesc, in variante diferite, toti de origine olandeza. Sandero a fost dezvaluit in mijlocul multimii de pasionati care a aclamat lansarea modelului pe piata olandeza.

via | DaciaLoganMCV

Comentarii (7)

  • Logan
    Cum nu e niciunul care sa ne explice cat de praf e Dacia, pt. ca se cheama asa, si ce masina cu numai 350.000 de km a gasit el la un arab in Germania care bineinteles facea loganul la tot?
    0 0
  • sandero
    sunt 550 de oameni
    sunt 550 de masini si vreo 2000 de oameni. impresionant
    0 0
  • Mai GIGELE :))
    Eu nu zic ca Logan e o masina proasta, ba chiar e ok pt un familist linistit, dar nici nu cred ca ai luat tu multe maisni din Germania cu 100 sau 350 mii de km ca sa faci vre-o comparatie. E adevarat ca unii exagereaza cand Vb de rau Loganul dar mai sunt si invers, din astia ca tine care prea il ridica in slavi. Dupa ce ai vedea si tu 10-20 de parcuri de masini din Germania si ai merge si tu cu cateva masini de pe acolo ai ptea sa-ti dai cu parerea si tu, pana atunci abtinete. Eu inteleg ca de la Dacia 1310 la Logan e diferenta mare dar si de la Logan la japoneze sau germane e la fel de mare diferenta.
    Sa ne spui si noua lista de masini avute si conduse de tine (dar nu pana la coltul strazii) :D
    0 0
  • Dumitru
    Pentru R
    Hai sa nu ne ambalam atat de mult, ca nu e cazul.

    Stirea pe marginea careia comentam si eu, si tu, si Gigel, este despre niste olandezi, occidentali acolo, carora se pare ca nu le e rusine sa se afiseze cu masinile lor romanesti. Dimpotriva.

    Nu are nici o relevanta in acest topic nici cat de bun sau de prost e Loganul in comparatie cu masinile germane SH sau noi, nici cati kilometri a condus cineva cu alte masini decat Dacia.
    0 0
  • Stinky
    Nice
    Asa mai merge! Un exemplu de urmat pentru posesorii de Dacia de la noi.
    0 0
  • geooox
    logan meeting
    mda ce sa mai zic noi romanii suntem cam prosti si fuduli, nu toti dar marea majoritate !!! din intamplare cunosc un olandez 100% nare nicio treaba cu romania insa e innebunit dupa logan si are 2 bucati un mcv si o berlina ! si e foarte multumit de ele aman2 (consum mic, si f f fiabile + k sunt frumoase si ieftine) asta mia spus domnul si credetima ca bani are sa-si ia si nu stiu ce mercedes sau bmw insa astia, occidentalii nu sufera de impresii cum suferim noi marea majoritate ! aici e diferenta mare !
    1 0
  • loganeeeeeeeeee
    ce de logane in olanda.................
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru