Dacia va avea un nou director general

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.10.2009
Dacia isi schimba directorul general dupa ce Francois Fourmont se va pensiona la sfarsitul acestui an. Inlocuitorul lui Fourmont va fi, cel mai probabil, Jerome Olive.

Dacia a anuntat astazi oficial ca actualul director general al marcii, Francois Fourmont, se va retrage din activitate si se va pensiona la sfarsitul acestui an.

In locul francezului de 61 de ani care se afla in fruntea constructorului roman din 2003 va fi numit, foarte probabil, Jerome Olive. Olive va fi propus pentru functia de Administrator al Automobile Dacia in cadrul Adunarii generale din 26 noiembrie 2009, urmand ca ulterior sa ocupe postul de director general.

Francezul nascut in 8 decembrie 1957 este inginer si si-a inceput cariera la Renault in 1982, la uzina din Sandouville. In 1985, Jerome Olive a preluat functia de responsabil investitii si mantenanta la Societe Bretonne de Fonderie et Mecanique, apoi cea de director de productie. Olive a fost unul dintre sefii uzinei Renault din Douai in momentul lansarii primei generatii a lui Renault Scenic (1996), acesta preluand conducerea sitului ed productie Renault incepand cu 2004.

via | Dacia

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru