Dacia vinde aproximativ 60 de Sandero pe zi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.07.2008
Potrivit unor estimari intiale, de la lansare si pana in prezent Dacia a vandut 60 de Sandero pe zi.

Esential

1900 de unitati Sandero a livrat Dacia pana in prezent
7000 de comenzi pentru Sandero a primit Dacia de la lansare pana in prezent.

Automobile Dacia a comercializat, pana in prezent, peste 1.900 de automobile Sandero, din momentul lansarii modelului, la inceputul lunii iunie, adica aproximativ 60 de masini pe zi, a declarat Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia.

Modelul a fost lansat simultan pe trei piete, in Romania, Turcia si Bulgaria. “Cererea pentru modelul Sandero este destul de buna. Am primit comenzi pentru 7.000 de unitati si am livrat deja peste 1.900 de masini. Avand in vedere aceste rezultate, sunt mai putin speriat de influentele negative ale taxei de poluare”, a spus Stroe.

Dacia a vandut in luna iunie 8.412 autoturisme, din care circa 7.000 de unitati Logan Berlina. In primele sase luni, Dacia a comercializat 40.461 de automobile.

Reprezentantul principalului constructor autohton apreciaza ca exporturile vor asigura cresterea cererii in acest an, pentru 2008 fiind stabilit un obiectiv de vanzari de circa 170.000 de unitati. Anul trecut, constructorul roman a exportat circa 130.000 de autovehicule.

via | MoneyLine

Taguri: Dacia, Logan, Sandero

Comentarii (9)

  • Cate 60 de idioti isi indeplinesc functia in fiecare zi
    0 0
  • bogdan
    DACIA
    idiot esti tu pt ca dacia a facut un model corect la un pret bun cu dotari bunicele eu nu cred ca are concuret
    doar cocalarii cred ac dacia e naspa pt ca nu prinde 200 PT CA NU S-A VRUT SA PRINDA 200 si nu poti sa te dai la liniuta cu ea
    0 0
  • dacia tot dacia ramne bani multi confort calitate varza
    0 0
  • comparatii gresite
    bai nene, comparati si voi dacia de acum cu modele straine de acum 6-7 ani si o sa vedeti ca ofera un pret mai bun la dotarile pe care le are, in comparatie cu acele modele(aici sa faceti comparatia si la nivel de echipare nu doar de pret, incercati modele de la marci gen Skoda, Fiat, Renault si Ford si o sa vedeti Dacia iese mai bine). Pentru cei care inca nu au inteles Dacia e concurent pentru modele SH ce au vechime de cel putin 4-5 ani.
    0 0
  • Zagado
    Fiecare cumpara ce-i place si, mai ales, ce isi permite.
    0 0
  • mayday
    dacia...
    dacia este persoanele care vor masina noua. Au bani de o masina second dar vor masina noua si asa a aparut Logan si Sandero. daca ar mai lucra MULT la interior ar fi mai OK.
    0 0
  • care e probelma voastra???
    daca la om ii place loganul sau sandero care e problema voastra???
    omul atat isi permite atat isi ia...
    credeti ca daca ar avea bani multi nu si-ar lua si el un mercedes,audi???....sa fim seriosi.
    0 0
  • raduku
    E faina
    Masinutza e faina. Daca as avea una mi-ar place sa fie dotata cu fotolii din piele culoare neagra, instrumnetarul de bord gri inchis, cifrele iluminte cu verde si acul indicator pe portocaliu. Culoarea exteroara gri petrol metalizat si jante turnate.
    Cine a facut un test drive sa ne descrie impresiile .. :-)
    0 0
  • bunica si-a luat sandero..da nu asta ma intereseaza, ci faptul ca dupa ce au intarziat 2 sapt cu livrarea au cerut bani pe presuri,pe aparatoarele de la roti si pe tetierele din spate. na masina ieftina..ma fac ceva pe ei si pe dacia lor de toata jena, sunt patriot da cu dacia nu tin, doar cu cea pe care o mai am in araj si e din 72 si nu are pic de rugina. aaa si sa va mai zic ceva la fiat au intarziat 2 zile cu livrarea si tipul a primit un gps cadou...adica gratis. as mai injura oleaca da nu are rost
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru