Dealerii Opel vor un pachet de 10% din actiunile Opel

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.05.2009
Dealerii Opel din Europa au decis sa intre in batalia pentru actiunile companiei germane. In urma unui congres al dealerilor, acestia au hotarat sa achizitioneze 10% din actiunile Opel.

Dealerii Opel din 25 de tari europene au luat decizia de a se uni pentru a achizitiona o parte din actiunile companiei Opel. Mai exact, dealerii sunt dispusi sa investeasca circa 200 de dolari din valoarea fiecarui automobil vandut in urmatorii trei ani pentru a forma un fond ce are tinta de a strange 680 milioane de dolari.

Dealerii Opel spera sa achizitioneze circa 10-15% din actiunile Opel, pentru a isi asigura viitorul pe piata europeana in forma actuala. Desi dealerii nu vor detine un pachet de actiuni semnificativ de mare in cadrul companiei Opel, acestia vor avea ceva de spus atunci cand vine vorba de schimbari in cadrul companiei germane. Noul proprietar al companiei Opel va fi dezvaluit pana la sfarsitul acestei luni.

Via | AutomotiveNews

Taguri: Dealer, Fiat, Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru