Designerii BMW au creat o statie de autobuz

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.09.2009
Studioul de design BMW din Statele Unite a dat nastere unei statii de autobuz personalizate, care combina utilitatea cu un look futurist.

Chiar daca da nastere unor modele premium de invidiat, BMW se gandeste si la cei care merg cu autobuzul si nu desconsidera deloc acest tip de transport. Drept dovada, studioul bavarezilor DesignWorks din SUA a dat nastere unei statii de autobuz personalizate.

Creatia designerilor BMW a luat nastere dupa doi ani de consultari cu o firma specializata in mobila de exterior, Landscape Forms. Statia de autobuz imaginata de bavarezi contine sapte piese, si pune la dispozitie un saptiu de adapost, o banca, stalpi de iluminat, un suport pentru bicicleta si cosuri de gunoi.

Potrivit sefului de design responsabil de crearea statiei de autobuz, botezata "metro 40", initiativa a vrut sa dea nastere unui spatiu personalizat, caracterizat in mod normal de un trafic intens.

via | Autoblog

Comentarii (5)

  • ah
    Seamana izbitor cu seria 7!!!
    6 0
  • Huo
    E clar copiata dupa E Classe, iar scaunele aduc a Insignia...
    5 0
  • Semtex
    Aah ce frumos! :D Imi aduc aminte de vremea cand mergeam cu autobuzul :)) Cred ca e facuta din aluminiu, lemn si sticla. Poate atunci cand se va mai naste un om ca Maresalul Ion Antonescu, vom putea adapta si noi asemenea statii... pana atunci, aluminiul e la mare cautare
    3 0
  • si lemnul... era sa uit: vine iarna!
    2 0
  • gheorghe
    Doar e criza
    e incredibil ce fac unii cu banii.Sunt curios cum ar arata acest lucru in viziunea "Logan"
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru