Designerii chinezi isi arata muschii

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 10.04.2008
La salonul auto de la Beijing vor fi prezentate mai multe concepte ale producatorilor chinezi.

Desi piata auto din China ne rezerva de obicei lansari ale unor modele copiate sau “imprumutate” de la europeni si nu numai, designerii asiatici reusesc de aceasta data sa impresioneze cu conceptul Changan V802 (foto 1 si 2).

Prototipul - un hatchback clasic - s-ar putea incadra in clasa compacta. Desi Changan Auto nu a prezentat detalii despre o posibila productie de serie, conceptul din schita pare pregatit sa apara pe piata in forma actuala, facand posibila o eventuala lansare rapida a productiei.

Schitele care prefigureaza modele sau concepte chinezesti sunt tot mai prezente in presa in ultima vreme, chinezii mizand pe acestea in scopul cresterii interesului pentru salonul lor de casa, Beijing Show 2008, care va avea loc peste cateva saptamani.

Obisnuiti in ultima vreme sa “copieze” forme ale modelelor europene de succes, se pare ca asiaticii au luat in sfarsit in serios industria si au inceput sa produca in laboratoarele proprii. Cu putin timp in urma, am avut placerea de a viziona un alt concept chinezesc, produs de data aceasta de Geely.

Este vorba de un model hatchback de mici dimensiuni denumit Geely CE (foto 3).

Via | MotorAuthority

Taguri: Changan, Geely

Comentarii (5)

  • ALX CT
    Arata destul de bine din poze,sper sa nu obtina masina un punctaj similar celorlalte modele chinezesti (o pct).Nu sunt masini chinezesti dar sunt curios sa vad cateva detalii despre model,consum,putere,siguranta etc.Daca ar mai umbla pe la capitolul calitate si siguranta poate as cumpara una (daca ar venii cu ele in Europa) pt ca masinile chinezesti sunt destul de ieftine(forta de lucru chinezeasca).Va salut
    0 0
  • Vladus
    mm.. da
    ce e cu focusul asta modificat? lol.... mai bine ar vedea ce e cu amaratii aia din Tibet pe care ii chinue de zeci de ani. Nu au nici o treaba cu masinile... se pricep numai sa faca piese...
    0 0
  • MUSCHII LOR DE GAINI AFUMATE...
    N-au avut treaba chineJii astia de se apucara de masini...
    0 0
  • Staniol
    Termina astia productia de staniol a lumii cu masinile astea!
    0 0
  • Dumitru
    OK
    Cam prea mult dispret fata de o tara care va fi, in curand, prima putere economica a lumii.In anii '50, americanii considerau produsele japoneze ca fiind sinonime cu proasta calitate. La fel se vorbea, la mijlocul anilor '80, despre masinile coreene.A subestima China e o greseala. Sigur, de inteles in cazul ignorantilor care se inghesuie sa isi dea cu parerea despre orice.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru