Designerul şef Toyota promite modele mai agresive

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.09.2011
Akihiro Nagaya, designerul şef del a Toyota, a declarat că viitoarele modele din gamă vor avea un design care vor inspira emoţii puternice.

Noul şef de design al Toyota promite să schimbe filozofia mărcii în ceea ce priveşte aspectul vehiculelor din portofoliu. Acestea vor fi abordate emoţional pentru a stârni emoţii puternice în rândul clienţilor atunci când le privesc. Akihiro Nagaya, responsabil pentru prima şi cea de-a treia generaţie a lui Lexus LS, pentru a doua generaţie a lui GS şi pentru cea de-a doua generaţie a lui Toyota Prius.

"Toyota a fost criticată de multe ori pentru că are un design neofensiv, liniştit sau prea prietenos. Mai mult decât atât, s-a spus despre modelele noastre că sunt lipsite de emoţie. Vom fi mai dinamici, mai masculini, mai sportivi şi cu o temă de design mai evidentă, alături de o faţă are va reprezenta compania şi marca.", a completat Nagaya.

Designerul în vârstă de 50 de ani spune că noul FT-86 va fi primul exemplu al viitoarei strategii de design a celor de la Toyota. Deşi schimbarea design-ului i-ar putea speria pe unii clienţi Toyota, designerul consideră că gama Toyota se va vinde prin prisma calităţilor sale, cum s-a vândut şi până acum, iar aspectele estetice vor fi doar un plus pentru toţi cei care vor cumpăra aceste vehicule.

Via | LeftLane

Comentarii (3)

  • Prius-ul ala e la fel de urat ca el!
    9 3
  • Design
    Designul ar fi singurul element care le mai lipeste celor de la Toyota sa revina pe primul loc, acolo unde le e locul!
    4 4
  • Toyota
    Sunt posesor de Corolla. Cine poseda o asemenea masina Toyota stie ce inseamna cu adevarat cuvantul FIABILITATE. Aceste masini chiar isi merita banii....Daca vor avea si un design mai agresiv cu atat mai bine...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru