Diesel de 200 de cai pentru Impreza in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.03.2008
Dupa lansarea noului boxer diesel, Impreza va face cunostinta si cu o versiune de performanta a acestuia, de 200 de cai.

Esential

150 de cai putere va avea versiunea de performanta Impreza diesel boxer.

Pe langa dieselul boxer pe care Subaru l-a prezentat la Geneva (150 CP), noua generatie a lui Impreza va beneficia de aportul unui motor de acest tip de 200 de cai putere. Normal, noua versiunea va avea o denumire speciala, in stilul caracteristic Subaru, urmand ca aceasta sa fie denumita, cel mai probabil, Impreza RS. Solutia a fost adoptata pentru ca WRX STI sa nu fie confundat,numele legendei urmand sa ramana astfel "neintinat".

Conform britanicilor de la 4Car, noua versiune de performanta urmeaza sa fie dezvoltata in colaborare cu Prodrive la sediul acestora de la Banbury, urmand ca motorul sa fie disponibil pentru clienti in cursul anului viitor. O idee despre performantele acestuia: 225 km/h viteza maxima, mai putin de 7 secunde pentru 0-100 km/h.

Comentarii (1)

  • Esential
    Cat va avea versiunea de performanta? 150 sau 200? Eu din cate vad in articol inteleg ca ar fi 150 ala normal si de 200 versiunea facuta impreuna cu Prodrive.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru