Display-uri 3D pentru maşinile următorilor ani?

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 28.04.2011
Compania americană MasterImage dezvoltă un nou proiect prin care viitoarele ecrane de comandă ale automobilelor vor beneficia de tehnologia 3D.

Ce părere aveţi dacă afişajul sistemelor multimedia regasite pe masinile din viitor ar putea folosi tehnologia 3D? Ei bine, compania americană MasterImage 3D, pionieri în ceea ce priveşte noua tehnologie 3D, îşi canalizează toate eforturile în dezvoltarea unor display-uri care să folosească autostereoscopia pentru a atinge cea de-a treia dimensiune, urmând ca acestea să fie introduse în maşini şi aeronave.

Americanii au dezvoltat această tehnologie pentru viitoarea generaţie de smartphone-uri, însă au revenit asupra deciziei luate şi au decis să se axeze pe automobile şi aeronave. Proiectul celor de la MasterImage a luat această traiectorie întrucât cererea pentru sistemele de divertisment în maşini şi avioane a crescut constant.

Conform declaraţiilor celor de la MasterImage, în cazul în care maşinile sunt echipate cu tehnologie Wi-Fi, proprietarii vor putea descărca filme 3D, în timp ce pasagerii se pot delecta în timpul drumului cu jocuri video.

Mai mult decât atât, sistemul de navigaţie al maşinii ar putea folosi aceeaşi tehnologie.

Via | Nitrobahn

Comentarii (3)

  • Tot americanii...... Si mai zic unii ''cunoscatori'' ca americanii nu au tehnologie....
    7 2
  • "cunoscatorii" ar face bine sa afle ca americanii controleaza cam tot ce tine de tehnologie in zona electronicii ;)

    on topic: tot apar astfel de idei ... si toate menite sa-ti distraga atentia de la tirul ala care se apropie de tine...
    10 1
  • Nu cred ca e o ideea prea buna. Un ecran 3D in masina poate induce in eroare f. usor soferul. Nu prea are sens...
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru