Dureros: Un Veyron "terminat" in Marea Britanie

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.09.2008
Drumul spre 407 km/h al unui exemplar Veyron din Anglia s-a terminat brusc, intr-un camp din apropierea soselei.

Se spune ca, daca masinile ar putea sa isi aleaga singure clientii, s-ar vinde de cateva ori mai putine modele sportive si de lux si de cateva ori mai multe masini cu pret sub 10.000 de euro. Iar acest lucru nu este valabil doar in Romania, ci in intreaga Europa.

Imaginile alaturate - extrem de dureroase pentru cei care iubiesc masinile in general si marca Bugatti in special - au fost realizate undeva in Marea Britanie, unde un pilot de ocazie a "reusit" sa isi planteze Veyron-ul din dotare intr-un camp.

Imaginile dezolante de dupa accident, cu modelul de peste un milion de euro zacand cu bucati de lemn implantate in caroserie si in blocurile optice, fac insa mai mult decat o mie de cuvinte. Odihneasca-se in pace!

via | Caradisiac

Taguri: Bugatti, Veyron

Comentarii (4)

  • alalla
    praf
    Ce plm plangeti cand vedeti o masina scumpa facuta praf. Imagini dureroase cica...doamne ce stire. Nu vreau sa fiu inteles gresit, imi place bugatti, daca as avea banii mi-as lua si eu unu...dar totusi ce motiv avem noi, oamenii de rand sa fim tristi.
    0 2
  • Crysty
    Bugatti
    A vrut sa testeze cei 1001 cai putere pe camp la arat! Oricum graul arata bine, era trecut de pragul super-masinii ! Sa aibe grija englezii la paine sa nu mestece si vreun bec de bugatti!
    2 0
  • cu'i pasa?
    las'ca-si cumpara altul
    lasa moncher ca isi cumpara altul, nu plange tu pentru el, ca nici el nu-ti plange masina de 100 de ori mai ieftina cand ti-o zgarie nemernicii in parcare....
    0 0
  • va fi aerul mai curat
    Macar stim ca nu ne mai cosuma oxigenul(care nu stiu o astfel de masina consuma intr-un minut oxigen cat respira un om intr-o luna)!!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru