Editie aniversara Land Rover Defender

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.11.2007
Land Rover va sarbatori 60 de ani de existenta prin lansarea unei editii speciale a modelului Defender, botezata SVX.

Esential

200 de exemplare Land Rover Defender SVX vor fi produse.

Pentru a celebra 60 de ani de existenta, britanicii de la Land Rover au lansat astazi oficial la Londra o editie speciala a legendarului model Defender, botezata SVX.

Editia speciala, care va fi disponibila in doua versiuni 90 SVX soft-top si 90 SVX Station Wagon, se individualizeaza prin vopseaua metalica si accesoriile cu finisaj argintiu. Emblema Defender, pragurile tubulare cromate, grila fata inlocuita si blocurile optice cu lentile clare deosebesc editia speciala de versiunile standard. Jantele din aliaj, cu cinci spite, barele de protectie care inconjoara habitaclul si luminile LED incluse in blocurile optice spate completeaza look-ul personalizat.

La interior, editia limitata, va primi scaune Recaro pentru locurile din fata, un schmbator cu maner din aliaj, un sistem audio cu subwoofer si conectare USB, sistem de navigatie Garmin si o placuta de inregistrare care sa certifice exclusivitatea exemplarului.

Potrivit oficialilor britanici, aceasta editie aniversara va fi produsa in doar 200 de exemplare, 140 de unitati Defender SVX 90 decapotabil cu doua locuri si 60 de unitati SVX 90 Station Wagon cu patru locuri.

Productia modelului Defender SVX va demara in vara anului viitor.

Fanii modelului off-road isi vor putea ridica versiunea decapotabila inca de la inceputul verii, in timp ce clientii care au optat pentru Station Wagon isi vor primi exemplarul abia in lunile august-septembrie. Preturile pentru cele doua versiuni vor fi anuntate la mijlocul lunii viitoare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru