Editie speciala BMW Seria 7 de sarbatori

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.10.2008
In celebrul calendar Neimann Markus pentru sarbatorile de iarna, va debuta si un BMW Seria 7 Individual.

Editia de anul acesta a calendarului de sarbatori Neiman Marcus va cuprinde in paginile sale inca o surpriza din lumea auto. Este vorba de o editie speciala a noului BMW Seria 7 care a fost atent personalizata de divizia speciala a constructorului bavarez, in cadrul programului Individual.

Bazata pe versiunea 750i, propulsata de un motor V8 bi-turbo, editia speciala pregatita pentru calendarul exclusivist se individualizeaza prin vopseaua iridescenta de culoare neagra "Diopside black" si interiorul personalizat cu tapiserie din piele "Champagne Merino" si cusaturi contrastante. Elementele exclusiviste de tipul insertii de crom sau lemn nu lipsesc nici ele, asigurand o nota aparte alaturi de volanul complet nou.

Pentru a onora si cei 31 de ani de existenta ai modelului, divizia Individual nu va produce decat un numar similare de exemplare Seria 7 pentru Neilman Marcus. Acestea vor putea fi ridicate de catre viitorii clienti de la celebrul BMW Welt din Munchen in luna aprilie a anului viitor.

Nu inainte insa de a face o excursie in Monaco, Nisa si Cannes.

via | CarScoop

Taguri: 750iL, BMW, Seria 7

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru