Editie speciala Chrysler PT Dream Cruiser

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.08.2008
Pentru a celebra a XIV-a editie a festivalului Woodward Dream Cruise, Chrysler a lansat o editie speciala.

Esential

22.700 de dolari costa PT Dream Cruiser in Statele Unite.

Desi lucrurile nu merg prea bine pentru constructorul american, Chrysler tine mortis la un model care a fost indelung criticat de specialisti. Este vorba de PT Cruiser, un model care desi a introdus un design complet nou a dezamagit prin performante si calitate.

Mai nou, Chrysler a pregatit o editie speciala intitulata PT Dream Cruiser, a XIV-a din intreaga istorie a modelului, pentru a celebra un eveniment anual cum este Woodward Dream Cruise, aflat bineinteles tot la a XIV-a editie.

Potrivit oficialilor americani, noul PT Dream Cruiser este cu mult peste versiunea de baza, dispunand de o serie de accesorii care personalizeaza modelul deja invechit. La exterior nota distincta o da caroseria vopsita in doua culori, cu acoperisul finisat in Black Crystal Pearl, jantele SRT Design de 17 inch din aliaj, grila din aluminiu si o serie de insertii cromate.

Din pacate sau din fericire, in functie de gusturi, Chrysler nu va produce decat 1750 de exemplare PT Dream Cruiser, disponibile doar in Statele Unite pentru un pret fix de 22.700 de dolari.

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • george
    LIGHEANUL ASTA N-A FOST SCOS DIN PRODUCTIE?...
    ...acu` cateva luni ca sa mai reduca nitel cheltuielile? Sau e o editie comemorativa...pardon, aniversara?

    In alta ordine de idei, 1750 de exemplare din fericire...oricum o sa ramana cu ele in curtea fabricii...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru