Editie speciala limitata Corvette Z06

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.02.2008
Chevrolet a creat o editie speciala de 427 de exemplare Corvette Z06. Fanii trebuie sa scoata din cont 85.000 de dolari.

Esential

427 de exemplare vor fi produse din editia limitata Corvette Z06.
84.195 de dolari va costa fiecare masina din serie.

Corvette reprezinta, atat pentru iubitorii masinilor sport din State cat si pentru maniacii sport din Europa. Ei bine, Chevrolet stie foarte bine acest lucru si continua sa lanseze versiuni speciale limitate ale lui Z06 pentru cei care isi doresc si altceva de la Corvette. Ultima astfel de serie speciala este Corvette 427 Limited Edition Z06.

Ce are modelul atat de special? Este vorba de nuanta exterioara Crystal Red si de particula "427" din nume, cifra reprezentand cilindreea motorului masurata in inch cubi. va reamintim ca noul Corvette Z06 dispune de un motor de V8 de 7.0 litri care scoate 505 cai putere si ajunge la prima suta de kilometri pe ora in doar 3.7 secunde.

Fiecare dintre cele doar 427 de masini produse din aceasta editie limitata va dispune de semnatura lui Wil Cooksey, managerul uzinei Corvette care se retrage din activitate dupa 15 ani petrecuti in sanul echipei tehnice a constructorului american, si de un certificat de autenticitate. Fiecare exemplar din seria Corvette 427 Limited Edition Z06 va costa 84.195 de dolari, singurul element optional disponibil fiind un sistem de navigatie care costa 1750 de dolari.

Comentarii (2)

  • daniro
    Ce reprezinta ???
    "Corvette reprezinta, atat pentru iubitorii masinilor sport din State cat si pentru maniacii sport din Europa" Ce reprezinta ???
    0 0
  • AndreiRN
    427ci
    Motorul este de 427 cubic inch si au mai fost Corvetturi cu aceasta cilindree. Daca inmultesti cu 16 obti cilindreea in cmc.Este o editie speciala care se repeta la cateva generati.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru