Editie Speciala: Volkswagen Touareg North Sails

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.07.2008
Volkswagen a dezvoltat un concept botezat Touareg North Sails, care se adreseaza celor pasionati de navigatie.

Volkswagen vine in intampinarea celor care au ca pasiune navigatia, printr-un studiu de design invovativ care are la baza actuala generatie a SUV-ului de mare succes Touareg.

Conceptul a fost gandit de designerii Volkswagen in colaborare cu cei de la North Sails si va fi expus in premiera mondiala in cadrul evenimentului "Travemunder Woche", a doua intalnire ca marime a tuturor pasionatilor de navigatie din Germania.

La exterior, conceptul se individualizeaza prin jantele speciale de 19 inch din aliaj, catadioptrii de culoare bleu si vinilurile aplicate pe lateralul SUV-ului.

La interior, personalizarea SUV-ului atinge cote maxime, designerii introducand o serie de elemente care imprumuta habitaclului farmecul iahturilor de lux: podea din lemn, iluminata, insertii North Sails la nivelul pragurilor, tapiserie din piele alba cu cusaturi bleu si un binoclu. Volkswagen Touareg North Sails vine in echiparea standard si cu o bicicleta speciala.

Din pacate, Volkswagen nu intentioneaza sa produca in serie conceptul Touareg, acesta urmand sa ramana doar un proiect "demn de pus in vitrina".

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • marius
    touareg...
    arata criminal...I`m spechless
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru