Eminem şi Audi au ajuns la un consens în urma procesului de copyright

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.08.2011
Reprezentanţii legali ai Audi şi Eminem au ajuns la un consens în urma procesului intentat de artist pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale melodiei "Lose Yourself".

În urma unui scandal iscat de agenţia de publicitate din Germania a celor de la Audi, Eight Mile Style, compania care deţine licenţele melodiilor lui Eminem, a înaintat o moţiune într-un tribunal din Germania pentru interzicerea unei reclame pentru Audi A6 Avant. În timp ce artistul american a jucat recent într-o reclamă pentru Chrysler, al cărui slogan era "Imported From Detroit" şi viza promovarea modelului 200, respectiva reclamă utilizează melodia "Lose Yourself" a lui Eminem fără drept, spune Joel Martin, managerul Eight Mile Style.

Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, dar detaliile acestei înţelegeri nu au fost dezvăluite. Joel Martin, managerul Eight Mile Style, a declarat că "Audi va sprijini revitalizarea oraşului Detroit prin contribuirea la anumite proiecte sociale".

Cei de la Audi au declarat următoarele "Audi are deosebit de mult respect pentru Eminem şi opera sa, dar şi pentru campania Imported from Detroit care a fost creată de Chrysler.

Audi nu ar dori niciodată să insulte sau să provoace daune celor două părţi, fanilor acestora sau clienţilor acestora", au declarat oficialii mărcii din Ingolstadt.

Reclama Chrysler "Imported from Detroit"

 

Reclama Audi A6 Avant

Via | Freep

Comentarii (2)

  • Audi
    Astia de la Audi intotdeauna au avut reclame anti-marca, copii subtile ale altor reclame, idei deosebite.

    Audi-masini gri TDI....
    2 4
  • astia de la audi :))
    au o firma de copyright internationala care le promoveaza interesele. copyrightul e de vina ca nu sa dus si a platit ce trebuie. nu personalul audi
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru