EXCLUSIV: Alfa Romeo Milano, spionat la Nurburgring

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.06.2009
Urmasul lui 147 isi face din in ce mai simtita prezenta pe circuitele de testare ale Europei, inginerii Alfa pregatind intens lansarea noului Milano.

Alfa Romeo pregateste succesorul vechiului model compact 147 pe circuitul de la Nurburgring, acolo unde colaboratorii Automarket de la Carpix au realizat cateva instantanee cu noul Milano, asa cum se va numi modelul italian dupa relansarea sa.

Alfa Romeo Milano va fi al treilea model care va fi construit pe platforma compacta Fiat Group, dupa Fiat Bravo si Lancia Delta. In aceste conditii, ne asteptam ca Milano sa primeasca toate motoarele de top ale gamei Bravo si cele ale liniei Delta, printre acestea numarandu-se diesel-urile 2.0 Multijet de 165 CP, si 1.9 Multijet biturbo de 190 de cai, dar si unitatea T-Jet pe benzina de 1.8 litri si 200 CP care de abia si-a facut aparitia in gama Delta. Fiindca vorbim de marca sportiva a grupului, Alfa Milano se va putea baza insa, ulterior, si pe o versiune GTA care va dezvolta 265 de cai putere. Desi va fi oferit in versiune standard cu tractiune fata, Alfa Milano va avea in lista de optionale sistemul de tractiune integrala Q4.

Prototipul din imagini este echipat cu unul dintre motoarele diesel existente in gama Alfa Milano. Din punct de vedere estetic, noul Milano va imprumuta liniile dinamice ale noii generatii de modele ale marcii (8C Competizione si MiTo), urmand ca asemanarile cu Bravo si Delta sa fie prezente exclusiv la capitolul tehnic.

lansarea de piata a noului model va avea loc in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (1)

  • Andrei.p
    Eu dabea astept sa vad motoarele cu multiair cum se comporta. Din septembrie se vor vinde pe Alfa mito cloverleaf
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru