EXCLUSIV: Audi R8 Spyder, spionat la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Automarket va prezinta in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion cu noul Audi R8 Spyder. Modelul a fost surprins fara nici un fel de camuflaj in timpul testelor de la Nurburgring.

Fotografii spion de la Carpix au surprins noul Audi R8 Spyder in timpul testelor de pe circuitul german Nurburgring. Modelul este lipsit de orice fel de camuflaj, ceea ce inseamna ca modelul este pregatit de lansare. In comparatie cu versiunea standard a lui R8, modelul are fantele de aer laterale mai mari, iar elementele de design din jurul fantelor au fost eliminate. Pentru a oferi un nivel sporit de siguranta in cazul unui accident, modelul a fost echipat cu un roll bar.

Modelul R8 Spyder va avea un acoperis retractabil de tip soft-top, care va fi decaptotat automat. Inginerii Audi au renuntat la posibilitatea unui acoperis targa in favoarea celui din panza. Exemplarul surprins de fotografii de la Carpix are o luneta mata, de culoare neagra. Pe langa asta, modelul pare a fi colantat in negru. Modelul beneficiaza de un eleron retractabil, care se ridica automat in functie de viteza cu care circula vehiculul.

Noul Audi R8 Spyder va fi echipat cu un motor V8 de 4.2 litri care dezvolta 420 CP. Ulterior, modelul ar putea primi chiar si V10-le de 5.2 litri, pe cand versiunea RS a acestuia ar putea primi un V10 twin-turbo de 5.0 litri.

Avand in vedere sistemul de evacuare oval folosit, modelul ar putea fi echipat cu propulsorul V10 de 5.2 litri.

Taguri: Audi, R8, R8 Spider

Comentarii (1)

  • frumos
    arat super bestia
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru