EXCLUSIV: Fiat 500 Cabrio spionat din nou

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.11.2008
Fiat este tot mai aproape de debutul noii variante 500 Cabrio. Dovada sunt ultimele fotografii spion ale modelului.

Fiat vrea sa profite la maxim de pe urma reputatiei pe care si-a creat-o odata cu lansarea micului 500. Italienii isi doresc si o varianta decapotabila a modelului urban pentru a atrage un public cat mai variat si pentru a rivaliza britanicul MINI Cabrio.

Ultimele fotografii spion, surprinse de cei de la SB Medien, au reusit sa ofere noi informatii despre designul voii variante decapotabile a lui 500, care se afla deja in ultimele faze de testare.

Potrivit unor informatii neoficiale, Fiat se gandeste la doua variante de caroserie cabrio, una cu acoperis soft-top manual si una cu montanti ficsi si doar plafon din textil. Motivul este acela de a putea veni in intampinarea unui numar cat mai mare de clienti.

Viitorul Fiat 500 Cabrio va imprumuta motorizarile pe benzina si diesel ale actualului coupe, cuplate bineinteles la aceeasi transmisie. Inca nu se cunosc informatii despre o posibila versiune de performanta Abarth 500 Cabrio.

Comentarii (5)

  • de unde atata "exclusiv"?
    http://globalmotors.net/2010-fiat-500-cabrio-spotted-with-less-disguise/
    0 0
  • Mircea Mester
    in Romania
    Nu vei vedea aceste fotografii pe niciun alt site sau in nicio alta publicatie scrisa din Romania. Ne raportam, evident, la piata romaneasca. Automarket colaboreaza in exclusivitate pentru Romania cu SB Medien, compania care realizeaza aceste fotografii spion.

    Multumit? :)
    0 0
  • ok, dar trebuia specificat. si nu-mi place tonul sincer.
    in fine, felicitari pt colaborare.
    0 0
  • Pt. Eu
    Bauetii isi merita felicitarile.....iar tonul este foarte normal si explicit. Mai fa-ti un control la psiholog......nu strica.
    0 0
  • Pt. Eu
    "si nu-mi place tonul sincer".Am dat copy/paste. Nu inteleg , nu-ti place tonul sincer ?!Ai fi preferat un ton mincinos ?! Cred ca Alex are dreptate........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru