EXCLUSIV: Fiat Grande Punto facelift, testat in Suedia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.02.2009
Fiat pregateste un facelift subtil pentru Grande Punto. Marile diferente se regasesc la interior.

La trei ani de la lansarea oficiala a lui Grande Punto, Fiat se pregateste sa lanseze un facelift minor pentru modelul sau de clasa mica. Italienii testeaza in aceasta perioada un prototip al faceliftului in tinuturile nordice ale Suediei, urmand ca finalul acestor teste sa arunce noul model in piata.

Diferentele exterioare sunt subtile si se rezuma la recalibrarea grilei frontale - preluata, din cate pare, de la fratele mai mare Bravo. Interiorul este insa rearanjat, fiind foarte aproape de formele consacrate pe modelele Alfa Romeo.

Noul Grande Punto va fi prezentat, foarte probabil, in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (2)

  • Bravo...Punto Grande
    Cu grila fata de Bravo si interior asemenator cu acelasi model, daca o fac mai silentioasa si cu materiale mai bune de bord +insonorizare si renuntare la motorul de 1.4 77cp, Grande Punto poate sa redevina cea mai vanduta masina din segemtn in Europa.

    Pana atunci 207 l-a depasit si e in frunte acum.
    M-as bucura ca Fiat sa faca din nou o masina calumea.
    0 0
  • 1.4
    1.4 77 cp a fost facut pt piata italiana si nu numai, unde soferii incepatori nu au voie sa conduca masini mai puternice de 80 cp in primul an de carnet.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru