EXCLUSIV: Noul Jaguar XJ, spionat la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.04.2009
Automarket va prezinta un set de fotografii spion cu noul Jaguar XJ in timpul unor teste pe circuitul german Nurburgring.

Jaguar testeaza in continuare noua generatie a modelului XJ pe circuitul german de la Nurburgring. Din pacate pentru fanii marcii, modelul este acoperit de un strat gros de camuflaj. Pana in acest moment, Jaguar a publicat o singura imagine oficiala cu noul sau model.

Modelul din imagini a fost surprins in timp ce facea tururi in forta ale circuitului Nurburgring. Dupa cum puteti observa, aripile modelului au fost evazate pentru a putea face loc jantelor de dimensiuni mari, folosite pentru a imbunatati stabilitatea si aderenta in curbe. Avand in vedere stratul gros de camuflaj aplicat acestui model, Jaguar testa doar trenul de rulare. Noul model Jaguar XJ va fi prezentat in vara acestui an, urmand sa fie lansat spre sfarsitul acestui an.

Comentarii (1)

  • florin
    e acelasi ca aici ?
    http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/234573/#
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru