EXCLUSIV: Noul VW Touareg, surprins in teste

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 29.09.2009
Volkswagen pregateste lansarea unei noi generatii Touareg. Am pus mana pe cele mai clare imagini spion cu modelul german si vi le prezentam impreuna cu unele informatii noi legate de acesta.

Volkswagen a scos la teste noua generatie Touareg cu ceva mai putine haine de camuflaj decat pana acum, iar colaboratorii nostri de la CarPix nu puteau sa rateze imortalizarea momentului. Noul SUV al germanilor este asteptat sa apara pe piata in cursul anului viitor, dupa ce acesta va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc in luna ianuarie.

Conform primelor informatii care au "transpirat" din declaratiile oficialilor Volkswagen, noul model urmeaza sa fie mai usor si mai economic decat actuala generatie. Acest lucru a fost rezolvat de inginerii germani prin scaderea a 250-300 de kilograme din masa totala a modelului, care are astfel sanse sa primeasca, optional, un al treilea rand de scaune posterioare.

Noul look al modelelor Volkswagen de generatie noua va fi prezent si pe Touareg, care va adopta astfel o mina regasita si pe "fata" lui Polo, Golf, Scirocco sau Transporter facelift. Pe de alta parte, designerii Volkswagen au promis ca spatele lui Touareg va fi ceva mai usor de identificat decat cel al actualului model prin implementarea unui sistem de stopuri LED prin care noul SUV va iesi in evidenta pe timp de noapte.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre noile motorizari, singurul element clar fiind acela ca Volkswagen va implementa pe noul Touareg un sistem hibrid intr-o versiune destinata special iubitorilor unor astfel de modele.

Comentarii (11)

  • Stelian_Opincariu
    super!
    Fantastic........pun pariu ca o sa fie urmatorul bestseller de la VW.
    5 8
  • nu inteleg de au plecat tocmai pana in spania sa-l testeze , in germania nu au loc?:))
    4 0
  • Stelian_Opincariu
    @illy
    Mai schimba si ei putin aerul :)
    2 6
  • Vectra
    pun pariu ca are faruri de golf/transporter/polo...ma rog genul ala....si in rest o sa fie la fel.
    2 1
  • Cosmin
    design
    Mda, avem un golf la 75% si acum o sa avem un golf la 200%
    adica polo si touareg.

    S-au stricat designerii vw. au angajat oameni care sa stie sa lucreze cu un copiator pus pe miscorat sau marit
    3 3
  • Neata Automarket
    Neata Automarket .Vad v-ati lasat influentati de unii frustrati si lati 'dezactivat' pe Opincariu ,lati concediat de nu mai apare.Pe bune ca era sarea si piperu.
    2 2
  • WV
    Nu se mai numeste masina germana o masina fabricata prin tarile astea mai sarace. Va jur ca am dreptate si sunt sustinut de de cateva zeci de exemple.

    On topic: nimic interesant !
    2 3
  • seamana mai mult a facelift...ceva in genul golfului 6...
    2 0
  • Decimus4u
    Alta Bomba
    Seamana foarte mult cu berlina 1310...Masina care consuma oxigen degeaba si este cea mai tampita alegere pentru un oras aglomerat... Am mers cu unul diesel de 3000 si era varza la performante; in schimb consuma de rupea.
    Hai bafta!~
    2 2
  • VW sau DACIA?
    Pun pariu ca e DACIA SUV!!!!
    2 0
  • nu conteaza
    volan
    si volanul la fi asemanator cu cel de pe modelele mici si anume va fi unul in 3 spite, cel putin modelul de lemn doar ca mai are acea umflatura la baza degetului mare la ora 10 si 14 + cateva finisaje mai bune
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru