Expeditia Ferrari in jurul Indiei s-a incheiat

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.05.2008
cele doua exemplare Ferrari 612 Scaglietti au incheiat cu succes expeditia de 13.000 de kilometri in jurul Indiei.

Esential

13.000 de kilometri a totalizat expeditia Ferrari in jurul Indiei
50 de jurnalisti este contingentul de piloti care au dus cele doua 612 Scaglietti la Mumbai.

Expeditia pe care doua exemplre Ferrari 612 Scaglietti au intreprins-o in jurul Indiei in ultimele doua luni s-a incheiat astazi. Masinile au realizat cei peste 13.000 de kilometri ai traseului in limitele programului initial, sosirea de la Mumbai - localitatea in care a fost dat si startul - avand loc fara probleme majore pe parcurs.

Magic India Discovery Drive - asa cum a fost botezata expeditia italienilor - a fost condusa de 50 de jurnalisti din toata lumea care au pilotat masinile in 13 etape dificile in jurul Indiei, trecand prin 57 de orase. Intregul traseu a fost parcurs in 70 de zile.

Cele doua masini care au dus in spate expeditia indiana au fost echipate de serie, singura modificare vizand adaugarea unor scuturi din aluminiu ultradurabil sub sasiu. Modelele au utilizat aceleasi motoare V12 de 540 de cai putere si aceleasi transmisii cu sase trepte regasite pe variantele disponibile in showroom-uri.

Nu este prima expeditie de acest tip realizata de Ferrari. Precedentele doua au avut loc in 2006 si 2007 in jurul Chinei (China, Ferrari 15.000 Red Miles) si de-a lungul celor doua continente americane (Panamerican 20.000).

via | Newspress 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru